Libnet.ro
UNICEF

00:07

BRD Nastase-Tiriac, ziua a 3-a: patru romani vor fi luni in actiune. Va juca si noul copil-minune al tenisului mondial

Adevărul Adevărul,
BRD Nastase-Tiriac, ziua a 3-a: patru romani vor fi luni in actiune. Va juca si noul copil-minune al tenisului mondial

Iubitorii tenisului din Romania vor avea ocazia de a-l vedea la lucru pe un pusti de 18 ani despre care se spune ca va ajunge la fel de bun ca Novak Djokovici. continuă pe Adevărul

BRD Nastase-Tiriac, ziua a II-a: s-a stabilit programul pentru duminica. Ce au facut romanii in prima zi

Partidele din calificari se vor termina, astazi, invingatorii urmand sa completeze tabloul principal al turneului. Intrarea pe Arenele BNR va fi libera pentru public si astazi.

BRD Nastase-Tiriac, turul I: romanii au ocazia de a-i vedea pe Tecau si pe Mergea la lucru la Arenele BNR

Ajunsa la editia aniversara cu numarul 20, BRD Nastase-Tiriac a debutat, in weekend, cu meciurile din calificari, iar sambata, organizatorii au tras la sorti si tabloul principal al competitiei.

Bogdan Apostol, in turul al doilea al calificarilor la BRD Nastase Tiriac Trophy

Tanarul tenisman roman Bogdan Ionut Apostol 19 ani) l-a invins pe bosniacul Aldin Setkic, cu 6-4, 6-3, sambata, la Arenele BNR din Bucuresti, in runda inaugurala a calificarilor pentru tabloul principal de simplu al turneului BRD Nastase Tiriac Trophy ATP), dotat cu premii totale de 439. 405 euro, relateaza Agerpres.

Bucurestiul primeste vizita stelelor tenisului: BRD Nastase-Tiriac debuteaza in weekend. Ce mari jucatori vin la noi

Iubitorii sportului alb din Romania vor fi rasfatati in acest weekend: pot savura meciurile Canada Romania la Fed Cup la televizor Dolce Sport) si pot asista din tribune la partidele din BRD Nastase-Tiriac, gazduite de Arenele BNR.

BRD Nastase-Tiriac Trophy: Gilles Simon si Monfils, la Bucuresti. Pe cine va intalni Copil

Marius Copil, 170 WTA, va fi singurul roman care va evolua in cadrul turneului ATP 250 Nastase-Tiriac Trophy. El si-a aflat adversarul din primul tur, in urma tragerilor la sorti, de sambata, de la Bucuresti.

Meciuri atractive la BRD Nastase-Tiriac: cati bani va lua castigatorul turneului si ce i se pregateste lui Hanescu

Partidele din calificari vor avea loc astazi si maine, iar invingatorii vor completa tabloul primului tur al unui turneu care a ajuns la o editie aniversara, cea cu numarul 20.

Gael Monfils, cel mai spectaculos tenismen din lume, si-a anuntat prezenta la turneul BRD Nastase-Triac Trophy din Bucuresti

Ion Tiriac si Ilie Nastase au reusit sa il convinga pe francezul Gael Monfils, cel mai spectaculos tenisman din lume, in momentul de fata, sa joace la turneul de la Bucuresti, scrie Digi Sport. Francezul de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )