Libnet.ro
UNICEF

18:00

BREAKING NEWS. Florin Iordache si-a anuntat demisia de la Ministerul Justitiei, dupa care a plecat, fara sa astepte alte intrebari din partea jurnalistilor: Tot ce am facut a fost legal

România Liberă România Liberă,
BREAKING NEWS. Florin Iordache si-a anuntat demisia de la Ministerul Justitiei, dupa care a plecat, fara sa astepte alte intrebari din partea jurnalistilor: Tot ce am facut a fost legal

Minstrul Justitiei, Florin Iordache, va discuta, joi, cu premierul Sorin Grindeanu, cu privire la mandatul sau, ca urmare a nemultumirilor starnite de OUG 13, care prevedea modificarea Codului Penal si Codului de Procedura Penala, si abrogata duminica. continuă pe România Liberă

UPDATE. Florin Iordache si-a anuntat demisia de la Ministerul Justitiei, dupa care a plecat, fara sa astepte alte intrebari din partea jurnalistilor: Tot ce am facut a fost legal si constitutional. Dar pentru opinia publica nu a fost suficient

Minstrul Justitiei, Florin Iordache, va discuta, joi, cu premierul Sorin Grindeanu, cu privire la mandatul sau, ca urmare a nemultumirilor starnite de OUG 13, care prevedea modificarea Codului Penal si Codului de Procedura Penala, si abrogata duminica.

Florin Iordache, intrebat daca ia in considerare demisia: Dupa ce va fi dezbatuta motiunea de cenzura, voi avea o discutie cu premierul Grindeanu

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, luni dimineata, ca dupa ce va fi dezbatuta motiunea de cenzura depusa de PNL si USR, miercuri sau joi, va avea o discutie cu premierul Sorin Grindeanu despre o posibila demisie a sa si va anunta public decizia, el adaugand ca era necesara o ordonanta care sa puna in concordanta deciziile de neconstitutionalitate ale Curtii Constitutionale, transmite News. ro.

Reactii dupa demisia lui Florin Iordache de la conducerea Ministerului Justitiei. Nicusor Dan: Unul dintre responsabilii pentru OUG 13 a plecat. Mai sunt doi piromani la rand. Primarul social-democrat Chirica: Grindeanu va trebui sa faca o miscare de sah

Presedintele USR, Nicusor Dan, si sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, au reactionat, joi, dupa ce Florin Iordache si-a anuntat demisia de la Ministerul Justitiei.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, va prelua, interimar, si Justitia. Florin Iordache a demisionat dupa scandalul Ordonantei 13, care a declansat proteste masive in toata tara

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, va prelua interimar portofoliul Justitiei, dupa ce Florin Iordache si-a anuntat demisia, ca urmare a scandalului provocat de adoptarea Ordonantei 13, care a declansat proteste masive in toata tara.

Serban Nicolae, primul PSD-ist care spune ca nu e de acord cu demisia lui Florin Iordache

Serban Nicolae, liderul senatorilor PSD, este primul lider social-democrat care recunoaste ca nu e de acord cu demisia lui Florin Iordache de la Ministerul Justitiei.

Mihai Chirica nu vede demisia lui Florin Iordache ca pe un motiv de bucurie: il compatimesc pe colegul Grindeanu

Vicepresedintele PSD, Mihai Chirica, nu vede demisia lui Florin Iordache din functia de ministru al Justitiei, ca pe o bucurie, ci il compatimeste pe Sorin Grindeanu, potrivit Mediafax.

Demisia lui Florin Iordache si decizia CCR privind OUG 13, in atentia presei internationale

Presa internationala scrie despre anuntul ministrului Justitiei Florin Iordache, care a demisionat dupa cele mai ample proteste de strada dupa caderea regimului comunist. De asemenea, marile agentii anunta si decizia CCR, care a respins ca inadmisibila.

Codrin Stefanescu: Demisia lui Florin Iordache ne-a socat. Daca aceasta demisie vine dupa discutia cu premierul, atunci o sa fim putin dezamagiti (VIDEO)

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat joi, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca nu se astepta ca Florin Iordache sa demisioneze din functia de ministru al.

Radu Banciu: Florin Iordache este istorie. Un sacrificiu care nu schimba cu nimic protestele viscerale din Piata Victoriei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre demisia lui Florin Iordache de la conducerea ministerului Justitiei. Florin Iordache este istorie. Din punct.

Grindeanu anunta joi ce a hotarat in privinta ministrului Justitiei. Florin Iordache: Voi discuta cu primul ministru si va voi anunta decizia

Premierul Sorin Grindeanu este asteptat sa anunte joi decizia pe care a luat-o in privinta ministrului Justitiei, Florin Iordache, in contextul scandalului Ordonantei 13 de modificare a legislatiei penale, sustinuta de ministru si care a declansat cele mai ample proteste de strada din istoria moderna a Romaniei. Opinia publica si opozitia i-au cerut in repetate randuri demisia. 03 Voi discuta cu primul ministru si va voi anunta decizia, a declarat jurmalistilor Florin Iordache.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )