Libnet.ro
UNICEF

06:15

Radu Banciu: Florin Iordache este istorie. Un sacrificiu care nu schimba cu nimic protestele viscerale din Piata Victoriei (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Florin Iordache este istorie. Un sacrificiu care nu schimba cu nimic protestele viscerale din Piata Victoriei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre demisia lui Florin Iordache de la conducerea ministerului Justitiei. Florin Iordache este istorie. Din punct. continuă pe B1

EXCLUSIV. Revolta la Ministerul Justitiei impotriva ministrului Florin Iordache, autorul ordonantelor penale care au indignat Romania. Functionarii din MJ s-ar fi opus adoptarii Ordonantei 13. Pana acum nimeni nu a platit cu functia

Ministrul Florin Iordache si oamenii sai ar fi facut presiuni asupra unor functionari din minister, pentru a sterge cele sase note care contineau obiectiuni impotriva proiectelor legislative de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala OUG 13/2017), precum si impotriva textului de gratiere colectiva.

Radu Banciu: Atat timp cat tace, cat este invizibil, Iohannis castiga puncte, mai ales dupa seria de autogoluri pe care PSD si le-a marcat in acest inceput de an (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre discursul pe care l-a sustinut in Parlament seful statului. Presedintele Klaus Iohannis a fost i.

Grindeanu anunta joi ce a hotarat in privinta ministrului Justitiei. Florin Iordache: Voi discuta cu primul ministru si va voi anunta decizia

Premierul Sorin Grindeanu este asteptat sa anunte joi decizia pe care a luat-o in privinta ministrului Justitiei, Florin Iordache, in contextul scandalului Ordonantei 13 de modificare a legislatiei penale, sustinuta de ministru si care a declansat cele mai ample proteste de strada din istoria moderna a Romaniei. Opinia publica si opozitia i-au cerut in repetate randuri demisia. 03 Voi discuta cu primul ministru si va voi anunta decizia, a declarat jurmalistilor Florin Iordache.

Serban Nicolae, primul PSD-ist care spune ca nu e de acord cu demisia lui Florin Iordache

Serban Nicolae, liderul senatorilor PSD, este primul lider social-democrat care recunoaste ca nu e de acord cu demisia lui Florin Iordache de la Ministerul Justitiei.

Premierul anunta azi decizia in cazul lui Florin Iordache

Premierul Sorin Grindeanu va anunta astazi, dupa sedinta de Guvern, care este decizia pe care o luat-o in privinta ministrului Justitiei Florin Iordache.

Radu Banciu: Motiunea de cenzura, un exercitiu de o inutilitate specifica politicii romanesti(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre votul din Parlament asupra motiunii de cenzura si despre discursul sustinut de premierul Sorin Grindeanu in pl.

Premierul Grindeanu, despre o posibila demitere a lui Florin Iordache: Dupa sedinta de joi o sa va anunt ce hotarare am luat. Este un Guvern politic, dar exista un moment in care fiecare dintre noi trebuie sa luam decizii

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, la Parlament, ca in aceasta seara sau joi dimineata va avea o discutie cu ministrul Florin Iordache, pe tema OUG 13 si a protestelor starnite de miscarile de strada.

Radu Banciu: Iertati-ma, doamna Grindeanu, sotul dumneavoastra isi merita soarta. Dupa asemenea greseli nu mai poti sa conduci o tara (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca premierul Sorin Grindeanu a declarat ca nu il va demite pe ministrul Justitiei in urmatoarele.

Radu Banciu, dupa abrogare: Politica pana la urma creeaza si surprize si nu intotdeauna esti multumit cu ce faci astazi cand iti vine sa te razgandesti maine (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre evenimentele din ultimele zile, cand guvernul a decis sa abroge ordonanta de urgenta privind modificarea Codului Penal.

Premierul anunta joi ce decizie a luat in privinta ministrului Justitiei, Florin Iordache. Va fi sau nu tap ispasitor pentru OUG 13?

Premierul Sorin Grindeanu este asteptat sa anunte joi decizia pe care a luat-o in privinta ministrului Justitiei, Florin Iordache, in contextul scandalului Ordonantei 13 de modificare a legislatiei.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )