Libnet.ro
UNICEF

06:45

Breaking news! Pozitia STS in dezastrul din Timisoara. Cum se apara Serviciul

România Liberă România Liberă,
Breaking news! Pozitia STS in dezastrul din Timisoara. Cum se apara Serviciul

STS precizeaza, in legatura cu cazul de la Timisoara, unde doi copii si o femeie au decedat si mai m. continuă pe România Liberă

Cine era vanzatoarea din Timisoara care s-a batut cu cei doi hoti. Nimeni nu a intervenit VIDEO

O femeie din Timisoara le-a venit de hac unor hoti! Scenele incredibile dintr-un magazin au facut inconjurul tarii. Iata cum reuseste femeia sa se lupte cu eisi cum nimeni nu intervine, preferand sa se lupte la bataie ca la masini straine! Cine era vanzatoarea din Timisoara care s-a batut cu doi hoti VIDEO Scene uluitoare .

Oamenii intrasera in supermarketul din Timisoara. Au crezut ca au gresit locul. Total neasteptat ce se intampla acolo. O camera de supraveghere a surprins totul (VIDEO)

Oamenii intrasera in supermarketul din Timisoara, dar au crezut ca au gresit locul. Imagini socante se desfasurau in fata lor, insa nimeni nu a intervenit. O camera de supraveghere a surprins totul. Doi.

Scene uluitoare intr-un magazin din Timisoara. Vanzatoarea s-a luptat cu doi hoti - VIDEO

Scene uluitoare intr-un magazin din Timisoara. Vanzatoarea unui supermarket s-a luptat la propriu minute in sir cu doi indivizi care incercau sa fure din rafturi. Femeia l-a pus la pamant si l-a imobiliz.

VIDEO Bataie intr-un magazin din Timisoara, intre o vanzatoare si doi hoti care au incercat sa fure dulciuri

Camerele de supraveghere intr-un magazin din Timisoara au surprins momentele in care o vanzatoare s-a batut cu doi barbati care au incercat sa fure dulciuri si obiecte de uz personal, transmite Mediafax.

Rasturnare de situatie in cazul blocului mortii din Timisoara: Nu cred ca ati putea sa traiti aici!

Un numar de 25 de persoane sunt internate in unitati medicale din judetul Timis in urma cazului de la Timisoara, potrivit unei informari a Ministerului Sanatatii, data publicitatii luni seara. Astfel,.

Deratizarea din Timisoara. Dosar penal pentru ucidere din culpa

Politia Timis a deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpa in cazul deratizarii dintr-un bl.

Raed Arafat, in cazul tragediei din Timisoara: ISU a trimis echipe de investigare care pot sa constate daca exista substante toxice

Raed Arafat, secretar de stat la Ministerul de Interne, aca s-a intrunit Comitetul pentru Situatii de Urgenta in cazul tragic de la Timisoara, in care trei persoane dintr-un bloc, dintre care doi sunt.

Evacuare de urgenta dupa o dezinsectie la un bloc din Timisoara. Trei persoane au murit, printre care si doi copii

Caz extrem de grav in Timisoara! Doi copii, printre care unul de doar zece zile,si mama unuia dintre ei au murit in acest weekend, dupa ce inblocul in care locuiau a avut loc o actiune de.

Exclusiv Romania libera. Dialog cu Ada Hausvater, managerul Teatrului National din Timisoara

In editia de astazi, va prezentam un interviu cu Ada Hausvater, managerul Teatrului National din Tim.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )