Libnet.ro
UNICEF

01:05

BREXIT. Care sunt consecintele asupra studentilor

Antena3 Antena3,
BREXIT. Care sunt consecintele asupra studentilor

Aproape 52% dintre britanici au ales joi ca tara lor sa divorteze de Uniunea Europeana UE). Aceasta alegere istorica va avea numeroase repercusiuni, inclusiv pentru studenti. incetarea. continuă pe Antena3

Nigel Farage, liderul euroscepticilor, explica care sunt cauzele unei eventuale iesirii a Marii Britanii din Uniunea Europeana

Nigel Farage, liderul euroscepticilor UKIP , explica care sunt cauzele pentru o posibila infrangere a taberei pro-Brexit. El este de parere ca de vina ar putea fi schema de inregistrare a.

Sondaj Brexit: Balanta inclina catre ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana. Care sunt ultimele cifre

Britanicii merg la urne pentru a decide soarta Regatului Unit cu privire la ramanerea sau iesirea din Uniunea Europeana si, potrivit ultimelor sondaje, se pare ca tabara celor care nu vor sa paraseasca bl.

Britanicii, mai interesati de UE dupa ce au parasit-o, decat inainte. Care sunt ultimele cautari pe Google

Cautari ingrijoratoare pe Google in Marea Britanie, dupa aflarea rezultatelor la Brexit. Britanicii par sa fie interesati de Uniunea Europeana mai mult dupa ce au decis sa o paraseasca.

Romania prezinta primul plan de instalare a prizelor pentru masini electrice. Cine poate aplica si care sunt limitele financiare

In Romania sunt doar cateva zeci de masini electrice si de puncte de incarcare, iar Ministerul Mediului a prezentat astazi primul plan mai clar de subventionare a dezvoltarii unei retele de prize. Bugetul total este de 70 milioane lei, iar cuantumul de finantare este de maxim 200. 000 euro/proiect, fiind eligibile institutii si firme din orase cu peste 50. 000 de locuitori. Daca programul va avea succes vor fi instalate cateva sute de prize, iar ministerul finanteaza 80% din proiect, cu restul urmand sa vina beneficiarul. Anunturile au fost facute de Cristiana Pasca Palmer la un eveniment organizat de supermarket-urile Cora care vor pune statii de incarcare la toate cele 11 magazine din tara.

Natura creativa: Care sunt cele mai originale forme ale fructelor si legumelor la care nu te-ai fi gandit niciodata (FOTO)

Natura nu inceteaza niciodata sa ne surprinda, prezentandu-ne deseori creatiile sale inovative. Este cazul unor fructe si legume care au fost descoperite si care seamana cu oameni, cu parti ale.

Usturoiul, medicamentul natural. Care sunt bolile de care ne scapa

Usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate pe pamant, specialistii estimand ca a existat in urma cu 5-6 mii de ani. in Egiptul Antic, usturoiul a fost considerat mult timp chiar simbolul universului. Contine o multime de saruri minerale, antioxidanti, inulina, vitamine A, B, PP, C, alicina si garlicina, care-l fac antispastic, colagog, diaforetic, anticancerigen, expectorant, febrifug, vasodilatator, antimicrobian, hipotensiv, afrodiziac si antihelmintic.

Numerologul Mihai Voropchievici va spune care sunt numerele norocoase la LOTO. in premiera, horoscopul floral

Numerologul Mihai Voropchievici a realizat pentru telespectatorii Antena 3 un horoscop floral si a oferit, in premiera, numerele norocoase la Loto pentru fiecare nativ. Pentru a afla care este cifra dumneavoas.

Firma Holzindustrie Schweighofer a ramas fara certificat de sustenabilitate. Care sunt efectele

Firma Holzindustrie Schweighofer a pierdut certificatul de sustenabilitate FSC CoC, informeaza Asociatia Neuer Weg. Decizia vine dupa ce WWF Germania si alte ONG-uri, intre care si Neue Weg, au reclamat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )