Libnet.ro
UNICEF

17:45

BREXIT la EURO. infrangere umilitoare pentru Anglia

Antena3 Antena3,
BREXIT la EURO. infrangere umilitoare pentru Anglia

Eliminare rusinoasa pentru Anglia, care a fost invinsa in optimile EURO 2016 de Islanda, scor 1 2. Golurile au fost marcate de Rooney, respectiv Sigurdsson si. continuă pe Antena3

Cursul oficial anuntat de BNR, dupa votul pro-Brexit: Euro urca la 4,5366 lei, dolarul 4,0766 lei. Lira sterlina coboara la 5,6686 lei

Moneda natioanala s-a depreciat vineri in raport cu euro si cu dolarul, in urma votului pro-Brexit de vineri, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a cotat moneda europeana la 4,5366 lei, in crestere cu 1,87 bani fata de cotatia de joi, iar dolarul american la 4,0766 lei, mai mare cu 10,67 bani. Lira sterlina a scazut insa cu 21,98 bani, la 5,6686 lei.

BREXIT. Petitia britanica, investigata pentru semnaturi frauduloase

Un parlamentar britanic a dezvaluit ca petitia ce solicita un al doilea referendum privind apartenenta Marii Britanii la UE este investigata in privinta adaugarii unor semnaturi frauduloase, scrie Huffingtonpost. co. uk, potrivit HotNews. Dupa ce s-a aflat ca petitia, ce adunase duminica dupa-amiaza peste 3 milioane de semnaturi, a fost de fapt demarata de un membru al taberei pro-Brexit, au aparut informatii ca zeci de mii de semnaturi sunt potential false.

BREXIT. Londra cere referendum pentru INDEPENDENTA de Marea Britanie si ramanerea in UE

Zeci de mii de londonezi au semnat vineri o petitie pentru a cere ca Londra, capitala Marii Britanii, sa devina independenta si sa ramana in UE, in pofida votului britanicilor in favoarea Brexit-ului.

Romania poate gestiona efectele Brexit. Avem rezerve substantiale pentru a stabiliza pietele

Efectele votului pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana asupra Romaniei sunt gestionabile, iar impactul cresterii costului finantarii de pe pietele internationale poate fi diminuat prin utilizarea rezervelor valutare nationale si amanarea imprumuturilor statului pana la stabilizarea pietelor, se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice MFP) transmis, vineri, AGERPRES.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )