Libnet.ro
UNICEF

16:01

BREXIT. Extremistii din Italia saluta referendumul din Marea Britanie si anunta ca e randul lor

Antena3 Antena3,
BREXIT. Extremistii din Italia saluta referendumul din Marea Britanie si anunta ca e randul lor

Liderul partidului italian de extrema-dreapta Liga Nordului, Matteo Salvini, a felicitat vineri Marea Britanie pentru ca a votat pentru iesirea din Uniunea Europeana si a spus ca ar trebui sa urmeze Italia,. continuă pe Antena3

Brexit, un referendum fara valoare in Marea Britanie? Exista o teorie incredibila potrivit careia Brexit nu va avea loc de fapt

Brexit, un termen care va fi tot mai intalnit in aceasta saptamana, pana si dupa mult asteptatul referendum din 23 iunie. Dar, ce se va intampla daca Marea Britanie alege sa iasa din Uniunea Europeana UE)? Jean-Claude Juncker, presedintele Comsiei.

Klaus Iohannis, declaratii cu privire la Brexit: UE este mai puternica cu Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca sustine ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana si se declara optimist deoarece ultimele sondaje arata ca s-a reechilibrat din nou in.

Brexit. Cum s-a ajuns la referendumul din Marea Britanie privind apartenenta tarii la Uniunea Europeana

Intreaga lume este cu ochii pe Marea Britanie, unde, astazi, 23 iunie, populatia este chemata la urne pentru a se pronunta cu privire la apartenenta tarii la Uniunea Europeana, rezultatul referendumului putand sa schimbe nu numai soarta Regatului Unit, ci a intregii Europe.

Brexit. Ghidul primelor ore dupa incheierea votului in Marea Britanie si rezultatele referendumului in timp real

In ciuda ploii, britanicii au venit in numar mare la vot pentru a se exprima daca vor sau nu sa mai ramana in UE dupa 43 de ani de la aderare. in acest context, primele ore dupa inchiderea sectiilor de votare din Marea Britanie vor fi definite de nerabdare si chiar anxietate din partea politicienilor, investitorilor si opiniei publice, care vor astepta primele rezultate, relateaza Bloomberg.

Brexit. Ce se va intampla in prima saptamana dupa referendumul din Marea Britanie, in cazul in care alegatorii voteaza pentru iesirea din UE

Un eventual Brexit ar deschide drumul catre o perioada de incertitudine politica majora, relateaza Reuters, care prezinta evenimentele din prima saptamana de dupa vot, in cazul in care majoritatea britanicilor vor vota pentru iesirea din UE.

Pietele din Europa, optimiste cu privire la referendumul din Marea Britanie

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut ieri, investitorii pariind ca Marea Britanie va alege, in referendumul de astazi, sa ramana in UE.

BREXIT. FMI face un apel pentru o tranzitie lina spre o noua relatie intre UE si Marea Britanie

Directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde, a facut vineri un apel catre Uniunea Europeana si Marea Britanie pentru ca acestea sa asigure o tranzitie lina spre o noua relatie economica intre ele, dupa victoria taberei Brexit la referendumul de joi, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

BNR spera ca Parlamentul sa ignore referendumul din Marea Britanie. Ce spune Adrian Vasilescu, consilierul Guvernatorului BNR

Marea Britanie vrea separarea de Uniunea Europeana. A fost o lupta dramatica ce s-a incheiat la vot cu un rezultat si mai dramatic. 17 milioane si jumatate de oameni au decis sa puna capat.

Brexit. Boris Johnson: Marea Britanie nu va intoarce spatele Europei

Marea Britanie nu va intoarce spatele Europei si va ramane o natiune la fel de unita ca inainte sa voteze sa paraseasca Uniunea Europeana in referendumul istoric de joi, a declarat vineri coliderul Vote Leave Boris Johnson, relateaza DPA.

BREXIT. Fost ministru de Externe: Scrutinul de astazi din Marea Britanie este cel mai important scrutin din ultimii zeci de ani

Mircea Geoana, fost ministru de Externe, a explicat, intr-o editie speciala a emisiunii Previziunile Zilei, realizata de Sabina Iosub si Adrian Maniutiu, ca referendumul de joi din Marea Britanie este cel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2777 seconds )