Libnet.ro
UNICEF

18:15

Brexit: a fi sau a nu fi in UE pentru Marea Britanie. Cat de nefaste ar putea fi consecintele unui vot favorabil la referendum

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Brexit: a fi sau a nu fi in UE pentru Marea Britanie. Cat de nefaste ar putea fi consecintele unui vot favorabil la referendum

Suntem avertizati continuu, atat de catre Barack Obama , dar si de catre alti lideri, cu privire la efectele fataliste pentru economie si Uniunea Europeana UE), ale unui tot mai probabil Brexit in urma referendumului de peste o saptamana. Iesirea. continuă pe Wall-Street Ro

Cameron avertizeaza ca iesirea din UE ar insemna un deceniu pierdut pentru Marea Britanie

Premierul britanic David Cameron a atras astazi atentia, intr-o emisiune la BBC, ca iesirea din Uniunea Europeana ar insemna un deceniu pierdut pentru Marea Britanie, informeaza AFP.

George Soros: Un Brexit ar insema inceputul destramarii UE si costuri imense pentru Marea Britanie

Miliardarul american George Soros crede ca o iesire a Marii Britanii din blocul comunitar european ar duce cu siguranta la destramarea UE. Plecarea Marii Britanii va declansa, cu siguranta, un exod general, ceea ce ar face ca dezintegrarea Uniunii Europene sa devina, practic, inevitabila, a apreciat Soros, citat de The Guardian.

Jurnalist britanic: ii indemn pe toti romanii care locuiesc in Marea Britanie sa gaseasca o cale prin care sa voteze pentru ramanerea tarii in UE prin orice mijloace!

Jurnalistul britanic Michael Bird a facut un apel la prima si a doua generatie de romani din Marea Britanie sa voteze pentru ramanerea tarii in Uniunea Europeana. Daca.

Un adolescent din Marea Britanie a fost crucificat de colegii de munca. Cum arata atacatorii

Caz socant in Marea Britanie. Un adolescent romano-catolic a fost legat de o cruce de lemn si apoi suspendat pe un perete de colegii de munca, scrie The Mirror. Ca si cum umilinta nu ar fi fost suficient d.

Marea Britanie are dreptul sa limiteze ajutoarele sociale oferite imigrantilor

Comisia Europeana s-a declarat marti favorabila deciziei Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE), care a hotarat ca guvernul de la Londra are dreptul sa limiteze ajutoarele sociale oferite copiilor imigrantilor europeni aflati in Marea Britanie, transmite agentia EFE, preluata de Agerpres.

Un tamplar roman a ajuns vedeta in Marea Britanie. Si-a construit singur un automobil de lux, numai din lemn

Un roman a ajuns vedeta in Marea Britanie dupa ce presa din Regat a publicat un material despre cum si-a construit singur un automobil de lux, numai din lemn. Peter Szabo a muncit aproape patru ani la.

Pregatiri pentru Brexit: Lira sterlina s-ar putea prabusi daca Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana

Referendumul din 23 iunie in care britanicii vor decide daca raman sau parasesc Uniunea Europeana va avea un rol important pentru evolutia lirei sterline pe piata valutara. Valoarea acesteia ar putea.

Imigrantii europeni din Marea Britanie se tem de un posibil Brexit

Un vot favorabil iesirii Marii Britanii din blocul comunitar la referendumul din 23 iunie va avea un impact puternic asupra imigrantilor europeni care muncesc in aceasta tara. Multi dintre ei, angajati in domeniul hotelier, in sectorul agricol, in cel al constructiilor sau chiar in vanzari, isi fac deja griji pentru viitorul lor.

Conflict intr-un sat din Marea Britanie, din cauza celui mai mare festival pentru swingeri din Europa (FOTO)

Localnicii din satul britanic Flaxey sunt nemultumiti ca cel mai mare festival pentru swingeri din Europa se va tine in apropiere de localitatea lor. Anul trecutlocalniciinu au putut sa.

Lovitura pentru romanii din Marea Britanie. Vezi anuntul facut de Uniunea Europeana

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) i-a dat marti dreptate Marii Britanii in privinta unuia dintre subiectele cele mai sensibile ale campaniei pentru referendumul privind apartenenta acestei tari la.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )