Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cameron avertizeaza ca iesirea din UE ar insemna un deceniu pierdut pentru Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cameron avertizeaza ca iesirea din UE ar insemna un deceniu pierdut pentru Marea Britanie

Premierul britanic David Cameron a atras astazi atentia, intr-o emisiune la BBC, ca iesirea din Uniunea Europeana ar insemna un deceniu pierdut pentru Marea Britanie, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Riscurile iesirii Marii Britanii din UE. Avertismentul premierului David Camerun

Premierul britanic David Cameron a atras duminica atentia, intr-o emisiune la BBC, ca iesirea din Uniunea Europeana ar insemna un deceniu pierdut pentru Marea Britanie, potrivit AFP, transmite Agerpres. Consecinta ar fi un deceniu pierdut pentru Regatul Unit, in materie de crestere, de investitii, de cheltuieli sociale, daca britanicii vor opta pentru Brexit la referendumul de la 23 iunie, a declarat Cameron.

Avertismentul premierului David Cameron: Urmeaza zece ani foarte grei daca iesim din UE

Premierul britanic David Cameron a atras duminica atentia, intr-o emisiune la BBC, ca iesirea din Uniunea Europeana ar insemna un deceniu pierdut pentru Marea Britanie, potrivit.

Un calculator astronomic din Grecia Antica, folosit pentru prezicerea viitorului

Un calculator astronomic vechi de 2. 000 de ani folosit in Grecia Antica pentru trasarea miscarii Soarelui, a Lunii si a planetelor ar fi putut avea si misiunea de a prezice viitorul, scrie playtech. roCunoscut.

Un calculator astronomic din Grecia Antica, folosit pentru prezicerea viitorului

Un calculator astronomic vechi de 2. 000 de ani folosit in Grecia Antica pentru trasarea miscarii Soarelui, a Lunii si a planetelor ar fi putut aveasi misiunea de a prezice viitorul. Cunoscut drept primul computer din lume, Antikythera Mechanism este un sistem de mecanisme de bronz complexe care dateazadin jurul anului 60 i. Hr. , Era folosit de [].

Parcul IOR din Capitala este pregatit pentru EURO 2016. Un spatiu urias a fost amenajat pentru suporteri (VIDEO)

Suporterii nationalei au incepand de maine posibilitatea de a viziona in aer liber, in Bucuresti, meciurile de la Euro 2016. Pentru ca in parcul IOR, pentru 30 de zile.

Medici din Constanta, urmariti penal pentru favorizarea lui Nicusor Constantinescu

Sefa Sectiei de Cardiologie a Spitalului de Urgenta Constanta, Raluca Irinel Parepa, si un medic primar sunt urmariti penal pentru favorizarea faptuitorului dupa ce au dispus internarea lui Nicusor Constantinescu, pentru ca acesta sa execute arestul in conditii mai blande, transmite DNA prin intermediul unui comunicat de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )