Libnet.ro
UNICEF

11:30

Un tamplar roman a ajuns vedeta in Marea Britanie. Si-a construit singur un automobil de lux, numai din lemn

Antena3 Antena3,
Un tamplar roman a ajuns vedeta in Marea Britanie. Si-a construit singur un automobil de lux, numai din lemn

Un roman a ajuns vedeta in Marea Britanie dupa ce presa din Regat a publicat un material despre cum si-a construit singur un automobil de lux, numai din lemn. Peter Szabo a muncit aproape patru ani la. continuă pe Antena3

Evenimente de anvergura in Marea Britanie. Ziua de nastere a reginei Elisabeta a II-a este sarbatorita oficial VIDEO

In acest weekend, Marea Britanie isi sarbatoreste in mod oficial suverana - regina Elisabeta a II-a, care a implinit de curand 90 de ani, devenind astfel primul monarh britanic care a ajuns la aceasta varsta.

A fost readus in tara un lot de monede antice recuperat din Marea Britanie

Muzeul National de Istorie a Romaniei MNIR) anunta recuperarea si readucerea in tara a sapte monede antice din aur si argint ce fac parte din tezaure monetare provenind din zona Muntilor Orastiei. Monedele au fost gasite cu detectorul de metal si sustrase ilegal din Romania, fiind recuperate de la case de licitatie din Marea Britanie. Aceste monede vor fi prezentate intr-o expozitie care va fi deschisa pe 15 iunie.

Cameron avertizeaza ca iesirea din UE ar insemna un deceniu pierdut pentru Marea Britanie

Premierul britanic David Cameron a atras astazi atentia, intr-o emisiune la BBC, ca iesirea din Uniunea Europeana ar insemna un deceniu pierdut pentru Marea Britanie, informeaza AFP.

Marea Britanie nu va mai avea acces la piata unica daca iese din UE

Marea Britanie nu va mai avea acces deloc pe piata unica a Uniunii Europene daca decide iesirea din blocul comunitar, a avertizat ministrul Finantelor din Germania, Wolfgang Schauble, subliniind ca Europa se va descurca si fara britanici.

Marea Britanie, amenintata sa nu iasa din UE

Marea Britanie nu va mai avea acces deloc pe piata unica a Uniunii Europene daca decide iesirea din Blocul comunitar, avertizeaza ministrul german al Finantelor, Wolfgand Schauble, subliniind ca Europa se va descurca si fara britanici, transmit.

Mi-am pierdut o parte a corpului. O tanara din Marea Britanie a facut un apel neobisnuit (FOTO)

O tanara din Marea Britanie a pierdut o parte a corpului, dupa o petrecere in club alaturi de colegii ei, potrivit Metro. Amelia Welch s-a nascut cu o malformatie congenitala, motiv pentru care.

Marea Britanie: 120.000 de angajati in industria de petrol si gaze vor fi concediati pana la sfarsitul anului

Aproximativ 120. 000 de angajati in Industria de petrol si gaze vor fi concediati, in Marea Britanie, pana la sfarsitul anului, odata cu scaderea pretului petrolului. Industria.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )