Libnet.ro
UNICEF

08:45

Marea Britanie are dreptul sa limiteze ajutoarele sociale oferite imigrantilor

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie are dreptul sa limiteze ajutoarele sociale oferite imigrantilor

Comisia Europeana s-a declarat marti favorabila deciziei Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE), care a hotarat ca guvernul de la Londra are dreptul sa limiteze ajutoarele sociale oferite copiilor imigrantilor europeni aflati in Marea Britanie, transmite agentia EFE, preluata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Un adolescent din Marea Britanie a fost crucificat de colegii de munca. Cum arata atacatorii

Caz socant in Marea Britanie. Un adolescent romano-catolic a fost legat de o cruce de lemn si apoi suspendat pe un perete de colegii de munca, scrie The Mirror. Ca si cum umilinta nu ar fi fost suficient d.

Un tamplar roman a ajuns vedeta in Marea Britanie. Si-a construit singur un automobil de lux, numai din lemn

Un roman a ajuns vedeta in Marea Britanie dupa ce presa din Regat a publicat un material despre cum si-a construit singur un automobil de lux, numai din lemn. Peter Szabo a muncit aproape patru ani la.

Cameron avertizeaza ca iesirea din UE ar insemna un deceniu pierdut pentru Marea Britanie

Premierul britanic David Cameron a atras astazi atentia, intr-o emisiune la BBC, ca iesirea din Uniunea Europeana ar insemna un deceniu pierdut pentru Marea Britanie, informeaza AFP.

Evenimente de anvergura in Marea Britanie. Ziua de nastere a reginei Elisabeta a II-a este sarbatorita oficial VIDEO

In acest weekend, Marea Britanie isi sarbatoreste in mod oficial suverana - regina Elisabeta a II-a, care a implinit de curand 90 de ani, devenind astfel primul monarh britanic care a ajuns la aceasta varsta.

Marea Britanie nu va mai avea acces la piata unica daca iese din UE

Marea Britanie nu va mai avea acces deloc pe piata unica a Uniunii Europene daca decide iesirea din blocul comunitar, a avertizat ministrul Finantelor din Germania, Wolfgang Schauble, subliniind ca Europa se va descurca si fara britanici.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )