Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brexitul va costa in curand Regatul Unit mai mult decat toate platile sale catre UE in ultimii 47 de ani la un loc

Hotnews Hotnews,
 Brexitul va costa in curand Regatul Unit mai mult decat toate platile sale catre UE in ultimii 47 de ani la un loc

Brexitul va costa probabil Regatul Unit pana la sfarsitul anului peste 200 de miliarde de lire in crestere economica pierduta valoare care aproape va eclipsa suma totala pe care a platit-o catre bugetul UE in ultimii 47 de ani. Studiile realizate de Bloomberg Economics arata ca pretul deciziei de a parasi Uniunea a atins 130 de miliarde, alte 70 urmand sa se adauge pana la finele lui 2020. continuă pe Hotnews

De ce traiesc oamenii bogati mai mult decat cei saraci

Studiul Oficiului National de Statistica din Marea Britanie, citat de The Guardian, indica un nivel mai ridicat de trai adauga in medie noua ani de speranta de viata. De ce traiesc oamenii bogati mai mult decat cei saraci Studiul s-a intins pe o perioada de 10 ani si a fost realizat in Marea Britanie si .

Bogdan Chirieac: Klaus Iohannis isi doreste anticipate mai mult decat Ludovic Orban

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat ca Klaus Iohannis isi doreste alegeri anticipate mai mult decat insusi premierul Ludovic Orban. Reactia acestuia vine dupa ce presedintele a promulgat legea privind dublarea alocatiilor pentru copii.

VIDEO Primele interviuri pentru conducerea Parchetului General, DNA si DIICOT Predoiu: Este o procedura transparenta, facem mai mult decat ne cere legea Declaratiile candidatilor

Primii candidati pentru sefia marilor parchete - Parchetul General, DNA si DIICOT, care functioneaza cu interimari - au sustin marti interviurile, intr-o cursa in care ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, ar urma sa anunte propunerile sale in 21 ianuarie. Catalin Predoiu a sustinut, marti dimineata, ca procedura de selectie este una transparenta si ca ministerul face mai mult decat cere legea.

Praf de stele mai vechi decat Pamantul, descoperit intr-un meteorit din Australia

Granulele de praf de stele care s-au format cu mai mult de 5 miliarde de ani in urma sunt acum cel mai vechi material solid de pe planeta.

Ingrid Mocanu a rabufnit dupa moartea Cristinei Topescu: Acum suntem dezbinati, ne uram mai mult decat oricand si ii izolam pe toti ceilalti

Ingrid Mocanu a rabufnit dupa moartea Cristinei Topescu! Era consiliera ministrului sanatatii, dezvaluire avocata, care puncteaza ca pe 30 si 31 s-a lucrat, s-a dat pontaj, s-au facut apoi state de plata. Luna asta deja s-a luat salariul. O fi fost platita pentru zilele alea? Ca la Dragnia asa era fapta: niste dudui luau bani si nu se duceau la serviciu. La actualul ministru al sanatatii nu se pune?, intreaba retoric avocata.

Pericolul alimentelor procesate din magazine. Nutritionistul Gianluca Mech ne explica de ce vrem sa mancam din ce in ce mai mult!

Cercetatorii arata, prin intermediul unui studiu realizat recent, ca alimentele ultra-procesate pe care le gasim pe rafturile magazinelor ne fac sa simtim nevoia de a manca din ce in ce mai mult. In consecinta, apar kilogramele in plus. Nutritionistul Gianluca Mech ne explica ce putem face in aceasta situatie! .

Tigarile, printre produsele care s-au scumpit cel mai mult in luna decembrie

Cartofii si tigarile s-au scumpit cel mai mult in decembrie comparativ cu aceeasi luna a anului ante.

Eugen Teodorovici: Ce poate sa fie mai rau decat un premier figurant sau un ministru de finante incompetent? Un intreg guvern

Eugen Teodorovici a afirmat ca cele trei luni de cand PNL este la putere au fost o aiureala politica a unor oameni care pretind ca ii respecta pe cetatenii romani. Fostul ministru de Finante a mai spus ca argumentul liberalilor pentru alegeri anticipate este faptul ca in Parlament inca exista o majoritate PSD, care nu le permite sa demareze urgent reformele propuse.

Galaxy S20 Ultra, mai rapid decat laptopul tau: cata memorie RAM va ascunde la interior

Amatorii de smartphone-uri de top asteapta cu interes lansarea iminentului Galaxy S20 intr-o varietate de iteratii. Cea mai interesanta versiune se pare insa ca va fi S20 Ultra. Cu doar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )