Libnet.ro
UNICEF

19:30

Brigitte Sfat, din nou in cabinetul medicilor esteticieni. Ce schimbare a mai facut vedeta

Antena3 Antena3,
Brigitte Sfat, din nou in cabinetul medicilor esteticieni. Ce schimbare a mai facut vedeta

S-a declarat o adepta a operatiilor estetice, asa ca nu e de mirare ca Brigitte Sfat a luat din nou cu asalt cabinetele medicilor esteticien. De data aceasta, posteriorul a avut parte de imbunatatiri, dar nu numai. continuă pe Antena3

Nicoleta Luciu, din nou la clinica din Turcia

Nicoleta Luciu este, din nou, la clinica din Turcia unde s-a operat in luna decembrie. Din fericire, se pare ca nu este vorba despre o noua interventie chirurgicala, ci doar un control de rutina. Frumoasa bruneta vrea doar sa se asigure ca nu va ramane cu cicatrici dupa ultima operatie de modificare a sanilor.

Lovitura dura pentru Gigi Becali. Procurorii cer ca latifundiarul sa fie audiat din nou in dosarul lui Gabriel Popoviciu

Procurorii au cerut, luni, la termenul de judecata din dosarul omului de afaceri Gabriel Popoviciu, ca finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, sa fie audiat din nou, dupa ce si-a schimbat declaratia in.

Lucian Bute urca din nou in ring pentru un titlu mondial

Boxerul roman Lucian Bute va urca din nou in ring si il va infrunta pe suedezul Badou Jack pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie.

Vasile Dancu: in curand, pe Arena Nationala se vor juca din nou meciuri de fotbal

Ministrul Dezvoltarii, Vasile Dancu, spune ca, in curand, pe Arena Nationala se vor juca din nou meciuri de fotbal. Primaria Capitalei va primi cel mai probabil luni avizul Comisiei tehnice a Ministerului Dezvoltarii, transmite Digi24.

E din nou scandal pe manualele elevilor

E din nou scandal pe manualele elevilor. Licitatia pentru manualele de clasa a-I a si a-II a s-a terminat si au inceput deja contestatiile. Federatia Editorilor din Romania acuza Centrul National.

Macaulay Culkin joaca din nou in filme

Adam Green a creat un Alladin modern, in distributia peliculei sale fiind inclus si Macaulay Culkin, starul din Singur acasa 1 si 2. Din povestea moderna Alladin nu vor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )