Libnet.ro
UNICEF

19:15

Un broscoi cam mare inghitit de Iohannis: guvernul Tudose

Hotnews Hotnews,
 Un broscoi cam mare inghitit de Iohannis: guvernul Tudose

In 2009, PDL-istul Ioan Oltean a dat cea mai plastica definitie compromisului in politica: a comparat alianta cu PSD cu inghitirea unui broscoi. Si Klaus Iohannis a trebuit sa inghita acum un broscoi. Dar la cum arata guvernul Tudose, pare un broscoi prea mare chiar si pentru standardele politicii din Romania. continuă pe Hotnews

SURSE: Lista ministrilor din Guvernul Tudose

Lista Ministrilor din Guvernul Tudose, care a fost stabilita de liderii PSD in cursul acestei zile, a fost facuta publica de catre Romania TV. Potrivit acestei surse, pe lista Cabinetului apar.

Surse: Tudorel Toader ramane ministrul Justitiei in guvernul Tudose

Tudorel Toader va ramane ministrul Justitiei in guvernul Tudose, au declarat pentru HotNews. ro mai multe surse din PSD.

Guvernul Tudose, in chinurile facerii. Cum a ajuns Liviu Dragnea sa si-l asume pe Tudorel Toader

Noul Executiv condus de Mihai Tudose va fi format in mare parte tot din ministrii Guvernului Grindeanu, plus cateva plombe. in mod surprinzator, Tudorel Toader va ramane la Ministerul Justitiei, ba chiar asumat de PSD.

Ministru din guvernul Tudose, legaturi suspecte cu personaje din serviciile de spionaj rusesti (VIDEO)

Lucian Sova, deputat PSD de Bacau, si ministrul desemnat al Comunicatiilor in guvernul Mihai Tudose, apare in legaturi de afaceri cu un fost colonel in trupele Spetnatz - GRU - serviciul de.

Romii vor un minister al minoritatilor in guvernul Tudose

Sapte organizatii ale romilor din Transilvania ii cer premierului desemnat, Mihai Tudose, sa infiinteze un minister al minoritatilor nationale, care sa fie condus prin rotatie de reprezentantii.

Liviu Pop, propus ca ministru al Educatiei in Guvernul Tudose, a fost lider sindical

Liviu Pop, propus de premierul Mihai Tudose sa conduca Ministerul Educatiei, a mai fost ministru al invatamantului si in Guvernul Ponta 1.

Cine sunt ministrii din guvernul Tudose: Tudorel Toader (Justitie) si loialii lui Dragnea raman pe pozitii. Pleaca Viorel Stefan, Pavel Nastase si Ana Birchall, vin baronii PSD Ciolacu si Tutuianu, plus Liviu Pop la Educatie

Liviu Dragnea a prezentat miercuri lista membrilor guvernului Mihai Tudose, in care sunt mentinuti, printre altii, Tudorel Toader, Lia Olguta Vasilescu sau Carmen Dan. Este infiintat un nou post, cel de vicepremier fara portofoliu, care ii va reveni baronului PSD de Buzau Marcel Ciolacu, acesta urmand sa se ocupe de coordonarea proiectelor in care sunt implicate mai multe ministere. In scurtele declaratii facute de premierul desemnat, acesta a insistat asupra unei discipline financiare crescute si a precizat ca rolul ANAF-ului va fi foarte important.

Surse: Tudorel Toader ar putea sa ramana la conducerea Ministerului Justitiei si in Guvernul Tudose

Tudorel Toader va ramane la conducerea Ministerului Justitiei si in Guvernul lui Mihai Tudose, premierul desemnat la propunerea coalitiei de guvernare, au declarat surse din PSD.

Ce ministri vrea sa aiba ALDE in Guvernul Tudose

ALDE a decis, marti, in sedinta, sa ii propuna premierului desemnat, Mihai Tudose, pastrarea celor patru ministri din fostul Guvern Grindeanu, pe aceleasi portofolii, respectiv Gratiela Gavrilescu, Teodor Melescanu, Viorel Ilie si Toma Petcu. Liderul formatiunii, Calin Popescu Tariceanu, nu a dorit sa comenteze situatia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, despre care a spus ca a fost asumat de PSD.

Conducerea PSD se va intruni miercuri pentru a hotari cine va face parte din Guvernul Tudose

Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat se va intruni miercuri, de la ora 12. 30, pentru a decide asupra echipei de ministri a cabinetului Mihai Tudose.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )