Libnet.ro
UNICEF

19:15

SURSE: Lista ministrilor din Guvernul Tudose

B1 B1,
SURSE: Lista ministrilor din Guvernul Tudose

Lista Ministrilor din Guvernul Tudose, care a fost stabilita de liderii PSD in cursul acestei zile, a fost facuta publica de catre Romania TV. Potrivit acestei surse, pe lista Cabinetului apar. continuă pe B1

Conducerea PSD se va intruni miercuri pentru a hotari cine va face parte din Guvernul Tudose

Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat se va intruni miercuri, de la ora 12. 30, pentru a decide asupra echipei de ministri a cabinetului Mihai Tudose.

Surse: Tudorel Toader ramane ministrul Justitiei in guvernul Tudose

Tudorel Toader va ramane ministrul Justitiei in guvernul Tudose, au declarat pentru HotNews. ro mai multe surse din PSD.

Surse: Tudorel Toader ar putea sa ramana la conducerea Ministerului Justitiei si in Guvernul Tudose

Tudorel Toader va ramane la conducerea Ministerului Justitiei si in Guvernul lui Mihai Tudose, premierul desemnat la propunerea coalitiei de guvernare, au declarat surse din PSD.

Guvernul Tudose, in chinurile facerii. Cum a ajuns Liviu Dragnea sa si-l asume pe Tudorel Toader

Noul Executiv condus de Mihai Tudose va fi format in mare parte tot din ministrii Guvernului Grindeanu, plus cateva plombe. in mod surprinzator, Tudorel Toader va ramane la Ministerul Justitiei, ba chiar asumat de PSD.

Ce ministri vrea sa aiba ALDE in Guvernul Tudose

ALDE a decis, marti, in sedinta, sa ii propuna premierului desemnat, Mihai Tudose, pastrarea celor patru ministri din fostul Guvern Grindeanu, pe aceleasi portofolii, respectiv Gratiela Gavrilescu, Teodor Melescanu, Viorel Ilie si Toma Petcu. Liderul formatiunii, Calin Popescu Tariceanu, nu a dorit sa comenteze situatia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, despre care a spus ca a fost asumat de PSD.

Se contureaza deja primele nume de ministri din cabinetul Tudose: Anuntul facut de Lia Olguta Vasilescu dupa desemnarea premierului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni seara ca accepta propunerea coalitiei PSD-ALDE si ca il nominalizeaza pe Mihai Tudose pentru a ocupa functia de premier. Seful statului a cerut ca guvernul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )