Libnet.ro
UNICEF

01:06

La Bucuresti se organizeaza comemorarea a patru luni de la tragedia din Colectiv

România Liberă România Liberă,
La Bucuresti se organizeaza comemorarea a patru luni de la tragedia din Colectiv

Supravietuitorii de la incendiul din Clubul Colectiv, precum si rude ale victimelor, organizeaza luni, 29 februarie, la Bucuresti, o actiune de comemorare a patru luni de la acel eveniment tragic. continuă pe România Liberă

4 luni de la incendiul din Colectiv: Bucurestenii sunt asteptati luni in fata clubului, pentru a comemora victimele tragediei

Bucurestenii sunt asteptati luni, incepand cu ora 17:00, in fata clubului Colectiv, din strada Tabacarilor, pentru a comemora victimele incendiului din 30 octombrie, la 4 luni de la tragedie. In februarie, n-avem ziua de 30. Dar ne-adunam pe 29. Cu martisoare, flori si lumanari. Pentru ei, cei plecati, si pentru ai lor, cei ramasi. Caci Impreuna rezistam, scriu organizatorii inevenimentul de pe Facebook.

Documentarul realizat de Discovery despre tragedia din clubul Colectiv va fi difuzat in martie VIDEO

Discovery Networks anunta premiera documentarului despre tragedia din clubul Colectiv, care a avut loc pe 30 octombrie in Bucuresti, cauzand moartea a 63 de persoane si spitalizarea altor cateva zeci. Programul intitulat Dezastrul din Colectiv va avea o durata de 44 de minute si fi difuzat in premiera pe Discovery Channel duminica, 13 martie, de la ora 22:00.

Primarul suspendat al Iasului, Gheorghe Nichita, a scapat de arestul preventiv dupa patru luni

Primarul suspendat al Iasului, Gheorghe Nichita a iesit, vineri, din arest preventiv, dupa ce judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au inlocuit masura cu cea a arestului la domiciliu. Dupa iesirea din arest, Nichita a declarat ca nu doreste sa faca justitie in strada sau la televizor, doar in fata instantei.

Gheorghe Nichita, eliberat. Baronul PSD se afla in arest de patru luni, anchetat de procurorii DNA pentru luare de mita

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis eliberarea din arest preventiv a primarului suspendat de Iasi, Gheorghe Nichita, printr-o decizie luata joi, 25 februarie.

VIDEO: Documentarul despre incendiul din Colectiv va fi difuzat in 13 martie

Documentarul despre incendiul din clubul Colectiv va fi prezentat, pentru prima oara in Romania, in 13 martie, incepand cu ora 22. 00, pe postul Discovery Channel, potrivit paginii de Facebook a televiziunii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )