Libnet.ro
UNICEF

06:45

Harta celor mai periculoase locuri din Cluj-Napoca! in ce zone se comit cele mai multe infractiuni

Adevărul Adevărul,
Harta celor mai periculoase locuri din Cluj-Napoca! in ce zone se comit cele mai multe infractiuni

Cele mai multe infractiuni cu violenta din Cluj-Napoca se petrec in centrul orasului, in zona localurilor unde se servesc bauturi alcoolice. Cele mai numeroase furturi sunt cele din autoturisme si sunt comise acolo unde soferii neglijenti isi lasa bunurile in masini, fie ca e vorba de strazi din centru sau parcari de blocuri. continuă pe Adevărul

Harta celor mai periculoase zone din Iasi. Drumul hotilor, raiul raufacatorilor din oras

Printre cele mai periculoase strazi din Iasi se numara si artere din zonele centrale ale orasului cum ar fi Podu Ros. Raiul infractorilor ramane insa strada Trei Fantani, cunoscuta in oras sub numele de Drumul Hotilor.

O asociatie din Cluj-Napoca ii propune Guvernului construirea patrimoniului electronic al lucrarilor de licenta, disertatie si al tezelor de doctorat si o procedura unica de prevenire institutionala a plagiatului

O asociatie condusa de profesorul Dorin Isoc de la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca ii propune Guvernului construirea patrimoniului electronic al operelor de creatie intelectuala scrise si procedura unica de prevenire institutionala a plagiatului. Asociatia GRAUR, care a realizat platforma Indexul Operelor Plagiate in Romania, spune ca patrimoniul electronic va functiona ca o arhiva electronica unica, accesata de orice persoana interesata, prevazuta cu un sistem unic de verificare a incidentelor de plagiat care va elibera pentru fiecare opera introdusa cate un certificat de autenticitate.

Care sunt cele mai periculoase zone din Alba. Infractionalitatea in orase este dubla fata de mediul rural

Cele mai periculoase locuri din Alba se afla in orase. Din punct de vedere statistic, aproape 70 la suta din numarul total al infractiunilor au loc in localitatile urbane. in anul 2014 au fost inregistrate la nivelul judetului un numar total de 11. 116 sesizari de infractiuni, cu 4,2% mai putine fata de anul 2013.

Elevii de la un liceu clujean risca sa fie exmatriculati pentru ca au postat pe Facebook mesaje obscene la adresa profesorilor

Scandal la una dintre cele mai bune scoli din Cluj-Napoca. Circa 200 de elevi de la liceul Gheorghe Sincai sunt anchetati pentru ca au postat mesaje obscene despre profesorii lor pe o pagina de Facebook.

Cele mai periculoase zone din Gorj. Unde este polul infractionalitatii

Zonele din judetul Gorj cu cel mai ridicat nivel al infractionalitatii sunt, potrivit politistilor, Rovinari si Motru. De asemenea, unele dintre cele mai groaznice crime din ultimii ani s-au petrecut in localitatea Schela.

Topul neoficial al celor mai bogati oameni din lume. Vladimir Putin ar avea o avere de 200 de miliarde de dolari

Vladimir Putin este acreditat de media americana, aproape fara argumente, drept cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 de miliarde de dolari, scrie Adevarul Financiar.

Americanii de la 3Pillar Global angajeaza peste 100 de specialisti IT in Cluj-Napoca si Timisoara

Pillar Global, companie americana de servicii IT prezenta pe piata din Romania din 2009, va angaja peste 100 de specialisti IT in centrele de dezvoltare din Cluj-Napoca si Timisoara, in acest an.

Cele mai periculoase zone din municipiu. Aradul Nou, cartierul cu cele mai multe crime

In cursul anului trecut politistii aradeni au avut mai putine infractiuni constatate, insa cu toate acestea anumite zone raman periculoase. Cinci crime au avut loc in cursul anului trecut in judetul Arad, doua dintre acestea in cartierul Aradul Nou.

Compania americana 3Pillar Global angajeaza peste 100 de specialisti IT la Cluj-Napoca si Timisoara. Societatea are deja 300 de salariati in Romania

Societatea americana 3Pillar Global, care activeaza in sectorul serviciilor IT, va angaja in acest an peste 100 de specialisti in centrele de dezvoltare operate in Cluj - Napoca si Timisoara, deservite in prezent de 300 de angajati.

Topul celor mai vizualizate clipuri de pe Youtube, la 10 ani de la infiintarea platformei online (Video)

Cu prilejul celor zece ani de la infiintare, platforma online Youtube a realizat un top cu cele mai vizionate clipuri de pe site. Astfel, pe primul loc in topul celor mai vizionate clipuri pe YouTube se situeaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2163 seconds )