Libnet.ro
UNICEF

16:15

Harta celor mai periculoase zone din Iasi. Drumul hotilor, raiul raufacatorilor din oras

Adevărul Adevărul,
Harta celor mai periculoase zone din Iasi. Drumul hotilor, raiul raufacatorilor din oras

Printre cele mai periculoase strazi din Iasi se numara si artere din zonele centrale ale orasului cum ar fi Podu Ros. Raiul infractorilor ramane insa strada Trei Fantani, cunoscuta in oras sub numele de Drumul Hotilor. continuă pe Adevărul

Harta celor mai periculoase locuri din Cluj-Napoca! in ce zone se comit cele mai multe infractiuni

Cele mai multe infractiuni cu violenta din Cluj-Napoca se petrec in centrul orasului, in zona localurilor unde se servesc bauturi alcoolice. Cele mai numeroase furturi sunt cele din autoturisme si sunt comise acolo unde soferii neglijenti isi lasa bunurile in masini, fie ca e vorba de strazi din centru sau parcari de blocuri.

Care sunt cele mai periculoase zone din Alba. Infractionalitatea in orase este dubla fata de mediul rural

Cele mai periculoase locuri din Alba se afla in orase. Din punct de vedere statistic, aproape 70 la suta din numarul total al infractiunilor au loc in localitatile urbane. in anul 2014 au fost inregistrate la nivelul judetului un numar total de 11. 116 sesizari de infractiuni, cu 4,2% mai putine fata de anul 2013.

Cele mai periculoase zone din Gorj. Unde este polul infractionalitatii

Zonele din judetul Gorj cu cel mai ridicat nivel al infractionalitatii sunt, potrivit politistilor, Rovinari si Motru. De asemenea, unele dintre cele mai groaznice crime din ultimii ani s-au petrecut in localitatea Schela.

Cele mai periculoase zone din municipiu. Aradul Nou, cartierul cu cele mai multe crime

In cursul anului trecut politistii aradeni au avut mai putine infractiuni constatate, insa cu toate acestea anumite zone raman periculoase. Cinci crime au avut loc in cursul anului trecut in judetul Arad, doua dintre acestea in cartierul Aradul Nou.

Harta fricii in Romania. Care sunt cele mai periculoase zone. Unde au loc cele mai multe crime, furturi si batai in plina strada

In fiecare oras al tarii exista zone pe care oamenii le ocolesc de frica sa nu ajunga victimele unor agresiuni ori sa cada prada hotilor. Adevarul va prezinta cele mai de temut zone ale Romaniei in care se inregistreaza o multime de infractiuni.

Topul neoficial al celor mai bogati oameni din lume. Vladimir Putin ar avea o avere de 200 de miliarde de dolari

Vladimir Putin este acreditat de media americana, aproape fara argumente, drept cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 de miliarde de dolari, scrie Adevarul Financiar.

Topul celor mai vizualizate clipuri de pe Youtube, la 10 ani de la infiintarea platformei online (Video)

Cu prilejul celor zece ani de la infiintare, platforma online Youtube a realizat un top cu cele mai vizionate clipuri de pe site. Astfel, pe primul loc in topul celor mai vizionate clipuri pe YouTube se situeaza.

Radu Beligan, in topul celor mai puternici oameni de la Hollywood

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume in functie de varsta, din domeniul divertismentului. Alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se.

TOP 10 cele mai romantice recorduri din lume

Reprezentantii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie, printre ineditele performante numarandu-se cel mai lung sarut si cea mai mare trufa din ciocolata, potrivit Mediafax.

Care sunt cele mai exclusiviste cluburi din lume si cui ii este permis accesul

Pentru a permite accesul in cluburile exclusiviste, anumite asociatii nationale si internationale, precum si si unele companii de renume cer cer o suma enorma de inscriere, membri cu putere si prestigiu, iar procedurile sunt extrem de discrete, daca nu chiar secrete, relateaza Fortune. Care sunt cele mai exclusiviste cluburi din lume si cine are acces la acestea?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )