Libnet.ro
UNICEF

17:45

Bucurie mare in randul medicilor rezidenti din Galati: in sfarsit isi vor primi bursele

Adevărul Adevărul,
Bucurie mare in randul medicilor rezidenti din Galati: in sfarsit isi vor primi bursele

Potrivit spuselor directorului Directiei de Sanatate Publica, Valentin Boldea, sumele au ajuns la managerii de spitale si vor fi distribuite pana la finalul lunii. Banii vin ca o mana cereasca pentru rezidenti, stiut fiind faptul ca veniturile acestora sunt destul de mici. in Galati isi desfasoara activitatea peste 150 de medici rezidenti. continuă pe Adevărul

S-a dat unda verde pentru bursele medicilor rezidenti

Autoritatile au anuntat marti ca bursele promise medicilor rezidenti anul trecut au plecat inca de vineri catre unitatile sanitare la care acestia sunt angajati, platile urmand a fi efectuate in cel mult trei zile.

O limuzina a luat foc azi-noapte intr-o parcare plina de masini din Galati

O limuzina a luat foc azi-noapte intr-o parcare plina de masini din Galati, iar flacarile amenintau si celelalte autovehicule. Ardea tot motorul cand au sosit echipajele de interventie. Din fericire, sediul.

Romania, cea mai mare crestere economica anuala din UE in T4 2013

Produsul Intern Brut al Romaniei a inregistrat o crestere de 5,1% in trimestrul patru al anului trecut T4 2013), comparativ cu perioada similara a anului 2012, acesta fiind cel mai mare avans anual inregistrat de o tara membra a Uniunii Europene, potrivit unor estimari revizuite publicate astazi de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Suntem implicati in cea mai mare captura de stupefiante din istoria Cehiei

Un TIR romanesc a fost implicat in cea mai mare captura de droguri din Cehia. Nu mai putin de 180 de kilograme de heroina au fost descoperite in camionul cu placute de inmatriculate din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )