Libnet.ro
UNICEF

18:30

Bugetele instantelor care trebuiau sa fie gestionate din 2014 de Inalta Curte raman la Ministerul Justitiei

Hotnews Hotnews,
 Bugetele instantelor care trebuiau sa fie gestionate din 2014 de Inalta Curte raman la Ministerul Justitiei

Bugetele curtilor de apel, tribunalelor si judecatoriilor, care trebuiau sa fie preluate in gestionare incepand din 2014 de Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), vor ramane in gestionarea Ministerului Justitiei, pe motiv ca ICCJ nu dispune de capacitatea administrativa de preluare a acestora, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Bugetele instantelor care trebuiau sa fie gestionate de Curtea Suprema raman la Ministerul Justitiei

Bugetele curtilor de apel, tribunalelor si judecatoriilor, care trebuiau sa fie preluate in gestionare incepand din 2014 de Curtea Suprema, vor ramane in gestionarea Ministerului Justitiei, pe motiv ca Instanta Suprema nu dispune de capacitatea administrativa de preluare a acestora.

Ponta: Bataliile din 2014 sunt foarte importante

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, in cadrul Consiliului National al partidului, ca bataliile din 2014 sunt foarte importante si ca acum este momentul adevarului pentru toate organizatiile.

Vesti proaste pentru cei care iubesc marea. Preturi mai mari pe litoral, din 2014

Raducan FPTR): Litoralul romanesc va fi cu 5 - 8% mai scump, in 2014, iar 70% din hoteluri sunt de vanzarePreturile pentru pachetele turistice pe litoralul romanesc vor fi mai mari cu 5 - 8% in 2014, dupa.

CFR Marfa pregateste o serie de disponibilizari din 2014: ce urmeaza?

CFR Marfa va disponibiliza o partedintre angajati in 2014, persoanele disponiblizate urmand insa sa primeasca un venit lunar de completare dupa desfacerea contractului de munca, in conditiile in care legislatia actuala, modificata recent de Guvern, nu.

Chrome va deveni mai restrictiv la capitolul extensii din 2014

Cu scopul de a-si spori semnificativ securitatea oferita utilizatorilor, din ianuarie 2014, Google Chrome nu va fi la fel de flexibil la extensii. Extensiile au fost unele dintre primele avantaje oferite de Google Chrome si Mozilla Firefox in defavoarea Internet Explorer. Acestea iti ofera un avantaj semnificativ la capitolul functionalitate din interiorul aplicatiei pe care o folosesti cel mai mult pe parcursul unei zile. Una peste alta, ai multe motive sa le indragesti si pana si cei mai atehnici dintre [].

Obama le-a cerut scuze americanilor care isi pierd asigurarile din cauza reformei sanatatii

Presedintele Barack Obama le-a cerut scuze ieri, intr-un interviu televizat, americanilor care isi pierd asigurarea pe caz de boala din cauza reformei sale a sanatatii, in ciuda asigurarilor repetate pe care le-a oferit.

Presedintele Obama a cerut scuze americanilor care isi pierd asigurarile din cauza reformei ...

Ca efect secundar al reformei promulgate in 2010 de catre presedinte, dupa intrarea in vigoare a partii centrale a masurilor la inceputul lui octombrie, firme de asigurari, care domina piata sanatatii, au reziliat in mod unilateral pachete devenite ilegale, obligandu-i pe unii americani sa isi schimbe asigurarile, implicand in unele cazuri cresteri ale primelor. Imi pare rau ca se afla in aceasta situatie din cauza promisiunilor pe care le-am facut, a declarat Obama pentru NBC, promitand ca .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )