Libnet.ro
UNICEF

06:30

Bugetul pe 2015 a ajuns in Parlament criticat pe mai multe voci

Adevărul Adevărul,
Bugetul pe 2015 a ajuns in Parlament criticat pe mai multe voci

Proiectul bugetului pe 2015 a ajuns in Parlament si urmeaza sa fie supus dezbaterii, iar pe 21 decembrie sa fie aprobat. Documentul a atras deja o serie de critici, atat din partea Consiliului Fiscal, care crede ca incasarile sunt supraestimate pentru o serie de taxe, cat si din partea Opozitiei. continuă pe Adevărul

ANOFM: Peste 11.800 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti

Peste 11. 800 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Capitala, Cluj si Ilfov, iar cele mai putine in Caras-Severin, Mehedinti, Salaj, Suceava si Ialomita.

ANOFM: Peste 11.800 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Caras-Severin

Peste 11. 800 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Capitala, Cluj si Ilfov, iar cele mai putine in Caras-Severin, Mehedinti, Salaj, Suceava si Ialomita, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Apele au acoperit mai multe drumuri judetene din Teleorman Unele tronsoane au fost inchise circulatiei

Apele au acoperit mai multe sosele din judet si mai multe drumuri judetene au devenit impracticabile . ISU Teleorman avertizeaza cetatenii care vor sa plece la drum,sa se informeze in prealabil daca rutele alese sunt deschise circulatiei.

Atac terorist sinucigas, la Institutul Francez din Kabul: Mai multe perdoane au fost ucise

Mai multe persoane au fost ucise, joi, intr-un atentat terorist sinucigas ce a avut loc la Institutul Francez din Kabul, a anuntat ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, citat de AFP. Printre victime nu se.

Cod galben de ceata in sase judete: vizibilitate redusa pe mai multe drumuri nationale si pe autostrada A2

Meteorologii au emis, joi dimineata, doua avertizari de cod galben de ceata valabile pentru sase judete. Ceata determina scaderea vizibilatii pe mai multe drumuri nationale si europene si pe autostrada Bucuresti-Constanta A2).

Alesii din opozitie asteapta bugetul lui Ponta, in Parlament: Nu mai vrem bani pentru clopotnite

Parlamentarii, atat cei din Opozitie cat si cei de la Putere, au inceput deja sa pregateasca amendamente pentru bugetul pe anul 2015.

Opinia Consiliului Fiscal despre Bugetul 2015: Ne manifestam rezervele cu privire la nivelul prognozat al incasarilor/ Unele cheltuieli par subevaluate/ Investitiile se bazeaza pe dublarea absorbtiei fondurilor europene

La o analiza preliminara a agregatelor bugetare cuprinse in proiectul de buget pe baza datelor disponibile la acest moment, Consiliul fiscal isi manifesta unele rezerve cu privire la nivelul prognozat al incasarilor din impozitul pe venit, din cel pe profit, din contributii sociale si din impozitul pe proprietate care sunt prognozate a avansa mai rapid decat ar fi justificat de masurile de politica fiscala adoptate, se arata in Opinia Consiliului Fiscal despre proiectul de buget, transmise vineri. De asemenea, o serie de cheltuieli par a fi usor subevaluate avand in vedere masurile adoptate, precum si executia bugetara aferenta anului 2014, se mai arata in document. Vezi in atasament textul integral transmis de Consiliul Fiscal.

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, despre bugetul 2015: Spre deosebire de alti ani, nu am fost consultati

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a declarat, joi seara, la B1 TV, ca nici un reprezentant al institutiei nu a fost chemat la discutiile purtate la Ministerul Finantelor pe tema bugetului pe 2015.

Fierea, organul care ne produce cele mai multe probleme in perioada sarbatorilor de iarna. Cum ne protejam

Din postul Craciunului multe persoane trec brusc la o alimentatie bogata in grasimi, la care de multe ori sunt asociate si bauturile alcoolice. Acest comportament poate da nastere la adevarate drame digestive, chiar o pancreatita acuta de cauza biliara.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )