Libnet.ro
UNICEF

08:45

Atac terorist sinucigas, la Institutul Francez din Kabul: Mai multe perdoane au fost ucise

B1 B1,
Atac terorist sinucigas, la Institutul Francez din Kabul: Mai multe perdoane au fost ucise

Mai multe persoane au fost ucise, joi, intr-un atentat terorist sinucigas ce a avut loc la Institutul Francez din Kabul, a anuntat ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, citat de AFP. Printre victime nu se. continuă pe B1

Afganistan: Atentat sinucigas cu mai multi morti, la Institutul Francez din Kabul

Mai multe persoane au murit intr-un atac terorist sinucigas, joi, la Institutul Francez din Kabul, anunta ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, citat de AFP, relateaza Mediafax.

Este nevoie de o NOUA ORDINE MONDIALA. Unul din cei mai influenti oameni a facut public planul Marilor Puteri

De curand Henry Kissinger, omul care a influentat istoria de dupa razboi mai mult decat oricine altcineva, a dat un interviu in Der Spiegel, in care sublinia ca este nevoie urgenta de o noua ordine mondiala,.

Una din cele mai grave boli, care pune in pericol femeile insarcinate, va putea fi depistata si TRATATA GRATUIT in Romania

Trombofilia, o boala de coagulare a sangelui, care pune in pericol mai ales femeile insarcinate, va putea fi depistata si tratata gratuit la stat. La Spitalul Universitar din Capitala va fi infiintat primul.

Piata bancara din Romania, mai vulnerabila la fluctuatiile cursului fata de alte piete din regiune

Pietele bancare din centrul si estul Europei vor inregistra cresteri in 2015, insa tarile cu un nivel ridicat al imprumuturilor in moneda straina, cum este cazul Romaniei, vor fi mai expuse riscurilor de curs valutar, care pot fi amplificate de scaderea finantarilor din partea bancilor-mama.

Piata bancara din Romania, mai vulnerabila la fluctuatiile cursului fata de alte piete din ECE

Pietele bancare din centrul si estul Europei vor inregistra cresteri in 2015, insa tarile cu un nivel ridicat al imprumuturilor in moneda straina, cum este cazul Romaniei, vor fi mai expuse riscurilor de curs valutar, care pot fi amplificate de.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )