Libnet.ro
UNICEF

06:45

Bugetul din 2018 este construit pe o crestere a consumului

România Liberă România Liberă,
Bugetul din 2018 este construit pe o crestere a consumului

Bugetul de stat pentru anul viitor este construit pe o crestere economica de 5,5%, in scadere fata de previziunile care indica un avans de 6,1% in acest an, produsul intern brut urmand sa ajunga la 907,852 miliarde de lei. Cel putin asa arata Raportului privind situatia macroeconomica si proiectia acesteia pe anii 2019 - 2021 publicat miercuri seara de Ministerul Finantelor Publice. continuă pe România Liberă

Blue Air, dispusa sa opereze zboruri spre Tbilisi si Cairo, din 2018

Compania aeriana Blue Air s-a aratat dispusa sa opereze, din 2018, doua noi rute, din Bucuresti spre Tbilisi si Cairo, potrivit unui comunicat al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat trimis Redactiei.

Bugetul pe 2018 a intrat in linie dreapta. Ce avertisment transmite Klaus Iohannis

Bugetul pe 2018 a intrat in linie dreapta. Premierul Mihai Tudose vrea ca bugetul sa intre in sedinta de Guvern zilele acestea si apoi sa fie trimis rapid, spre dezbatere si adoptare, la.

Se opreste EXODUL MEDICILOR? Ministerul Muncii le promite SALARII de 3000 de euro din 2018

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a facut luni un anunt care este menit sa stopeze migratia masiva a medicilor romani. Astfel, medicii vor avea salarii de 3. 000 de euro incepand cu martie 20.

Dupa ce si-a desfigurat un coleg, un elev din Buzau este anchetat de politie

Un elev al Colegiului Economic din Buzau, in varsta de 18 ani, este anchetat de politie dupa ce si-a batut un coleg mai mic cu un an. Victima risc sa-si piarda un ochi. Acesta fost transferat,.

Cine o va inlocui pe Stela Popescu in turneul din Spania. Este singura care stie replicile regretatei actrite

Alexandru Arsinel si colegii sai nu au putut renunta la turneul din Spania, programat cu mult timp inaintea decesului Stelei Popescu si al Cristinei Stamate. Dupa ce va participa si la.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )