Libnet.ro
UNICEF

13:45

Dupa ce si-a desfigurat un coleg, un elev din Buzau este anchetat de politie

B1 B1,
Dupa ce si-a desfigurat un coleg, un elev din Buzau este anchetat de politie

Un elev al Colegiului Economic din Buzau, in varsta de 18 ani, este anchetat de politie dupa ce si-a batut un coleg mai mic cu un an. Victima risc sa-si piarda un ochi. Acesta fost transferat,. continuă pe B1

Elev din Liceul Economic, anchetat de politie dupa ce si-a desfigurat un coleg

Un adolescent de 17 ani, elev in clasa a XI-a la Colegiul Economic din Buzau, risca sa isi piarda ochiul drept, dupa ce a fost batut, miercuri dimineata, de un coleg cu un an mai mare. Victima a fost transferata de urgenta la un spital din Capitala, in timp ce agresorul a intrat in atentia politiei.

Cine o va inlocui pe Stela Popescu in turneul din Spania. Este singura care stie replicile regretatei actrite

Alexandru Arsinel si colegii sai nu au putut renunta la turneul din Spania, programat cu mult timp inaintea decesului Stelei Popescu si al Cristinei Stamate. Dupa ce va participa si la.

Bugetul din 2018 este construit pe o crestere a consumului

Bugetul de stat pentru anul viitor este construit pe o crestere economica de 5,5%, in scadere fata de previziunile care indica un avans de 6,1% in acest an, produsul intern brut urmand sa ajunga la 907,852 miliarde de lei. Cel putin asa arata Raportului privind situatia macroeconomica si proiectia acesteia pe anii 2019 - 2021 publicat miercuri seara de Ministerul Finantelor Publice.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )