Libnet.ro
UNICEF

13:00

Bugetul Romaniei in 2019: deficit mai mare, mai multi bani pentru pensii, venituri slabe

Adevărul Adevărul,
Bugetul Romaniei in 2019: deficit mai mare, mai multi bani pentru pensii, venituri slabe

Bugetul Romaniei din anul 2019 a fost caracterizat in special de adancirea deficitului de la 2,8% din PIB in 2018 la 4,6% din PIB, din cauza ca fostul Guvern a supraestimat veniturile, a majorat salarii, a cheltuit sume suplimentare cu pensile si alocatiile si a atras putine fonduri europene, arata executia bugetara pe anul 2019 publicata marti de Ministerul Finantelor. continuă pe Adevărul

Deficitul bugetar a fost de 4,6% din PIB, in 2019. Cel mai mare deficit din ultimii 9 ani

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 4,6% din PIB, in 2019, conform executiei preliminare prezentate de Ministerul Finantelor Publice MFP). Practic, este cu 0,2 puncte procentuale peste cel preconizat prin rectificarea bugetara de anul trecut. Este cel mai mare deficit bugetar din ultimii 9 ani.

Cati bani castiga lunar ministrul de Finante Florin Citu. Un senator are un salariu mai mare

Pe 4 noiembrie 2019 a preluat mandatul de ministru in cadrul Ministerului Finantelor Publice si s-a remarcat prin conflictul deschis cu fostul ministru de la Finante, Eugen Teodorovici. Cati bani castiga lunar? Cati bani castiga lunar ministrul de Finante Florin Citu? Florin Citu a devenit finantistul liberalilor si s-a inscris in partid o data cu .

Salarii 2020. in ce domenii se dau cei mai multi bani pentru angajati. Ce posturi sunt in top

Angajatorii vor spori salariile in anul 2020, iar majoritatea vor suplimenta si personalul. Care sunt domeniile in care angajatii se vor bucura de salarii bune? Piata fortei de munca 2020, facut de site-ul specializat in recuratari Hipo. ro, a aratat acest lucru. Companiile cauta in acest an mai multi salariatii cu experienta, ceea ce creste competitia .

La cat ajunge cea mai mare pensie speciala?

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si este incasata lunar de un comandan.

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77.000 de lei

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si este incasata lunar de un comandant de penitenciar in perioada comunista, a declarat, marti, deputatul PNL Florin Roman.

Carbochim, cel mai mare producator de abrazive din Romania, a fost preluat de proprietarul unor mall-uri

Dezvoltatorul imobiliar Iulius, controlat de omul de afaceri Iulian Dascalu, intra pe piata de productie industriala, prin achizitia pachetului majoritar de actiuni ale Carbochim SA din Cluj-Napoca, cel mai mare producatorul de abrazive din Romania.

2 ani si jumatate de cand proiectul legii vaccinarii e blocat in Parlament. Apelul romanului care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet: E o prioritate de siguranta nationala

Legea vaccinarii, al carei proiect este blocat de 2 ani si jumatate in Parlament, nu poate deveni subiect de controverse politice, atrage atentia Coalitia Romania Sanatoasa, subliniind ca este responsabilitatea tuturor partidelor politice sa adopte aceasta lege, o prioritate de siguranta nationala. Coalitia Romania Sanatoasa este formata din ONG-urile Asociatia Mame pentru Mame condusa de Ana Maita) si Societatea Rationalista Romana condusa de Ovidiu Covaciu, care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet).

Coronavirusul din China: Numarul de infectii ar putea fi mai mare de 40.000 (cercetatori din Hong Kong)

Cercetatori din Hong Kong afirma, bazandu-se pe modele matematice, ca numarul de persoane infectate este mai mare de 40. 000 si cer guvernului masuri draconice pentru a restrange circulatia persoanelor, daca vor sa stopeze propagarea virusului.

SIPRI: China, al doilea cel mai mare producator de armament din lume

Un nou studiu al Institutului de Cercetare pentru Pace de la Stockholm SIPRI) sugereaza ca Republica Populara Chineza este al doilea cel mai mare producator de armament din lume, dupa Statele Unite, dar inainte de Rusia.

Omul cu cea mai mare pensie din Romania, drama de nedescris. Unde a lucrat barbatul si ce au patit copiii lui

Nu de mult, vorbeam de pensiile speciale si de numarul mare de beneficiari ai acestora. Recordul unei astfel de pensii o detine un fost procuror general, acesta incasand brut suma de 73. 890 de lei. Omul cu cea mai mare pensie din Romania, drama de nedescris Personajul despre care vorbim este nimeni altul, decat fostul procuror .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )