Libnet.ro
UNICEF

15:00

Bulgaria nu va intra in Spatiul Schengen din cauza problemelor politice din Romania - ministrul bulgar de Interne

Hotnews Hotnews,
Bulgaria nu va intra in Spatiul Schengen din cauza problemelor politice din Romania - ministrul bulgar de Interne

Bulgaria a facut absolut totul pentru a adera la spatiul Schengen si singura piedica in calea aderarii este situatia politica din Romania, a declarat vineri ministrul bulgar de Interne, Tsvetan Tsvetanov, citat de agentia de stiri Focus. continuă pe Hotnews

Bulgaria nu va intra in Schengen din cauza problemelor politice din tara noastra

Bulgaria nu va adera la spatiul Schengen din cauza situatiei politice din Romania, a declarat astazi ministrul bulgar de Interne, Tsvetan Tsvetanov, conform HotNews. ro.

Romania SE iNDREAPTA spre la spatiul Schengen - purtator de cuvant MAE roman pentru ...

Majoritatea statelor membre continua sa-si exprime sprijinul ferm fata de aderarea Romaniei la spatiul Schengen, apreciata drept o evolutie naturala si binemeritata, se arata intr-o scrisoare pentru Financial Times semnata de Ovidiu Dranga, purtatorul de cuvant al Ministerului roman al Afacerilor Externe, si publicata in editia de luni, scrie Agerpres. In cursul vizitei efectuate la Bruxelles, pe 17 septembrie, de catre premierul Romaniei Victor Ponta, Belgia si-a exprimat sprijinul fata de .

Iranul nu va participa la Premiile Oscar 2013 din cauza filmului anti-islam produs de americani

Iranul nu va participa la premiile Oscar 2013 din cauza insultei aduse musulmanilor prin filmul produs recent in Statele Unite ale Americii, transmite AFP. Anunt in mod oficial ca, din cauza intolerabilei.

Iranul nu va participa la Oscarurile 2013 din cauza filmului anti-islam.

Iranul a anuntat, luni, ca nu va participa la competitia pentru premiile Oscar 2013 din cauza insultei intolerabile ce a fost adusa musulmanilor de filmul anti-islam produs recent in Statele Unite ale Americii, informeaza AFP, citata de Mediafax. Anunt in mod oficial ca, din cauza intolerabilei insulte aduse marelui profet al Islamului, nu vom participa la Oscarurile din acest an si cerem celorlalte natiuni islamice sa protesteze in acelasi mod, a declarat ministrul iranian al Culturii, .

Traficul rutier este intrerupt pe A2 din cauza unui GRAV accident. Doi oameni sunt raniti.

Doua autoturisme si un autotren au fost implicate, vineri seara, intr-un accident pe Autostrada A2 Bucuresti- Constanta, in zona kilometrului 170. Conform primelor informatii, doua persoane au fost ranite, potrivit Rtv. net. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier este intrerupt pe Autostrada A2 Bucuresti- Constanta, in zona kilometrului 170, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme si un autotren.

Porturile Constanta si Mangalia au fost inchise din cauza cetii

Ceata blocheaza traficul naval. Din cauza fenomenului, porturile Constanta si Mangalia au fost inchise, izibilitatea fiind sub o jumatate de mila marina. De asemenea, o situatie identica se inregistreaza pe.

Toamna incepe sa-si intre in drepturi. Porturile Constanta si Mangalia, inchise din cauza cetii

Porturile Constanta si Mangalia au fost inchise. Si canalul Dunarea-Marea Neagra a fost inchis. Capitaniile au luat aceasta decizie din cauza cetii. Stire in curs de.

Porturile Constanta si Mangalia au devenit operationale. Ele au fost inchise din cauza cetii

Update 11. 15 - Porturile constantene inchise vineri dimineata, din cauza cetii, au redevenit operationale, fiind redeschise dupa aproximativ trei ore. Potrivit reprezentantilor Capitaniei Zonale Constanta,.

Cluj-Napoca: Student ranit in timpul unui experiment, din cauza unei pene de curent

Un student clujean a fost ranit, joi, la o mana, din cauza unei pene de curent, in timpul unui experiment efectuat la Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice si Moleculare INCDTIM) din Cluj-Napoca, relateaza Agerpres.

Traficul in centrul Capitalei va fi restrictionat sambata, din cauza Paradei elevilor.

Traficul pe mai multe artere din centrul Capitalei va fi restrictionat, sambata, pe mai multe artere, din cauza Paradei elevilor bucuresteni, la care sunt asteptati, potrivit municipalitatii, peste 20. 000 de participanti, potrivit Mediafax. In intervalul 15:00 - 15:45, participantii se vor aduna in parcarea Salii Palatului, dupa care, pana la ora 17. 00, va avea loc parada propriu-zisa, pe traseul Sala Palatului - Biserica Kretzulescu - Calea Victoriei - bd. Natiunile Unite - Piata .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )