Libnet.ro
UNICEF

16:30

Zi buna pentru tenisul romanesc. Simona Halep, calificata in sferturile turneului de la Madrid

Antena3 Antena3,
Zi buna pentru tenisul romanesc. Simona Halep, calificata in sferturile turneului de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA Premier de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, miercuri, dupa ce a intrecut-o pe el. continuă pe Antena3

Duel romanesc in sferturile turneului de la Madrid: Irina Begu se va bate cu Simona Halep pentru un loc in semifinale

Simona Halep s-a calificat fara emotii si ea in sferturile turneului de la Madrid, unde o va intalni pe Irina Begu. Romanca a invins-o in doua seturi pe Timea Bacsinszky cu.

Sfert de finala romanesc la Madrid. Simona Halep o va intalni pe Irina Begu (joi, 15:00)

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala la Madrid, turneul WTA Premier Mandatory unde in 2014 a disputat finala cu Maria Sharapova. Pentru un loc in semifinale o va intalni pe Irina Begu intr-un meci care va fi live text aici pe onlinesport. ro, joi, de la ora 15:00.

Sfert de finala romanesc la Madrid. Simona Halep o va intalni pe Irina Begu

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala la Madrid, turneul WTA Premier Mandatory unde in 2014 a disputat finala cu Maria Sharapova. Pentru un loc in semifinale o va intalni pe Irina Begu intr-un meci care va fi live text aici pe onlinesport. ro .

WTA Madrid: Programul zilei - Irina Begu, Simona Halep, Sorana Carstea si Patricia Tig vor evolua miercuri

Romania are patru reprezentante in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid, o performanta admirabila pentru tenisul de camp romanesc. Prima care va intra in scena va fi Irina Camelia Begu, ea fiind urmata de Simona Halep, Sorana Carstea si Patricia Tig.

WTA Madrid: Simona Halep vs Timea Bacsinszky 6-2, 6-3/ A invatat din greselile trecutului - Urmeaza duelul cu Irina Camelia Begu

Simona Halep 7 WTA) a dominat partida cu Timea Bacsinszky 15 WTA), sportiva nascuta la Constanta impunandu-se dupa o ora si 12 minute de joc, scor 6-2, 6-3. In urma acestui succes, Halep a obtinut calificarea in sferturile turneului Premier Mandatory de la Madrid, acolo unde o va intalni pe. Irina Camelia Begu 34 WTA). Un lucru e sigur, Romania are o semifinalista la Caja Magica.

Madrid Open: s-a stabilit ora partidei dintre Simona Halep si Irina Begu

Simona Halep si Irina Begu se vor intalni in sferturile de finala ale turneului de la Madrid. Meciul va avea loc joi, in direct pe DolceSport 2.

WTA Madrid: Simona Halep vs Karin Knapp 6-1, 6-1/ Halep, in optimi - Urmeaza duelul cu Bacsinszky sau Makarova

Simona Halep a stat o ora si doua minute pe teren, numarul sapte WTA impunandu-se in doua seturi, scor 6-1, 6-1, in meciul cu Karin Knapp, din Italia, locul 75 WTA. In urma acestui succes, Simona s-a calificat in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid. Urmeaza pentru sportiva nascuta la Constanta un duel cu Timea Bacsinszky a zecea favorita) sau Ekaterina Makarova 30 WTA).

WTA Madrid: Simona Halep vs Karin Knapp 6-1, 6-1/ Halep, in optimi - Urmeaza duelul cu Timea Bacsinszky

Simona Halep a stat o ora si doua minute pe teren, numarul sapte WTA impunandu-se in doua seturi, scor 6-1, 6-1, in meciul cu Karin Knapp, din Italia, locul 75 WTA. In urma acestui succes, Simona s-a calificat in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid. Urmeaza pentru sportiva nascuta la Constanta un duel cu Timea Bacsinszky a zecea favorita).

Simona Halep, dupa victoria cu Karin Knapp: Adversara mea a fost si accidentata o perioada. Totusi, cred ca am facut un meci bun

Simona Halep a ajuns in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid, iar urmatorul meci va fi cu Timea Bacsinszky a zecea favorita), sportiva care a eliminat-o pe Simona de la Miami in acest an. Adversara mea a fost si accidentata o perioada. Totusi, cred ca am facut un meci bun, a spus Halep.

Companie selecta de Paste pentru Simona Halep: Sportiva a petrecut sarbatorile la Madrid (VIDEO)

Simona Halep a petrecut Pastele intr-o companie selecta, dupa cum a dezvaluit pe internet. Intr-o imagine pe care a postat-o pe contul sau de Instagram, arata B1 TV. Sportiva se afla la masa.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )