Libnet.ro
UNICEF

19:00

Duel romanesc in sferturile turneului de la Madrid: Irina Begu se va bate cu Simona Halep pentru un loc in semifinale

B1 B1,
Duel romanesc in sferturile turneului de la Madrid: Irina Begu se va bate cu Simona Halep pentru un loc in semifinale

Simona Halep s-a calificat fara emotii si ea in sferturile turneului de la Madrid, unde o va intalni pe Irina Begu. Romanca a invins-o in doua seturi pe Timea Bacsinszky cu. continuă pe B1

Programul jucatoarelor noastre in turul al doilea al turneului de la Madrid. Irina Begu joaca in meciul zilei

Romania are patru jucatoare in turul al doilea al turneului de la Madrid, doar Monica Niculescu fiind eliminata din competitie.

Turneul de la Madrid: Irina Begu a invins-o pe Garbine Muguruza

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a invins-o, luni seara, pe jucatoarea spaniola Garbine Muguruza, cu 5-7, 7-6 4), 6-3, in runda a doua a turneului WTA Premier de la Madrid .

Triumf la Madrid: Irina Begu a invins-o pe Garbine Muguruza, favorita numarul 3 (VIDEO)

Victorie magnifica pentru Irina Begu la Madrid. Romanca a invins-o pe favorita numarul 3, Garbine Muguruza, si s-a calificat astfel in turul al treilea al turneului organizat de Ion Tiriac.

Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Madrid

Jucatoarea de tenis Irina Begu a invins-o in optimile de finala ale turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid pe jucatoarea Christina McHale din State Unite, scor 6-7, 6-4, 6-4.

Irina Begu, prima dintre cele patru romance care se regasesc pe tabloul de la Madrid, s-a calificat in sferturile turneului

Irina Begu este prima dintre cele patru romance calificate in optimile turneului de la Madrid care merge mai departe in sferturi. Begu a trecut de Christina McHale in trei seturi, scor 6-7,.

Sfert de finala romanesc la Madrid. Simona Halep o va intalni pe Irina Begu (joi, 15:00)

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala la Madrid, turneul WTA Premier Mandatory unde in 2014 a disputat finala cu Maria Sharapova. Pentru un loc in semifinale o va intalni pe Irina Begu intr-un meci care va fi live text aici pe onlinesport. ro, joi, de la ora 15:00.

Sfert de finala romanesc la Madrid. Simona Halep o va intalni pe Irina Begu

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala la Madrid, turneul WTA Premier Mandatory unde in 2014 a disputat finala cu Maria Sharapova. Pentru un loc in semifinale o va intalni pe Irina Begu intr-un meci care va fi live text aici pe onlinesport. ro .

Madrid Open: s-a stabilit ora partidei dintre Simona Halep si Irina Begu

Simona Halep si Irina Begu se vor intalni in sferturile de finala ale turneului de la Madrid. Meciul va avea loc joi, in direct pe DolceSport 2.

Irina Begu, calificare spectaculoasa in sferturi la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA Premier de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, miercuri, dupa ce a intrecut-o pe.

Madrid Open: Irina Begu avanseaza in sferturi, o asteapta pe Halep

Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale Madrid Open, dupa a treia partida-maraton pe care a jucat-o in capitala Spaniei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )