Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bunica avea dreptate: cele mai bune leacuri din camara

Antena3 Antena3,
Bunica avea dreptate: cele mai bune leacuri din camara

Ai auzit de ele din batrani si au capacitatea de a vindeca afectiunile si durerile cele mai frecvente, cu care ne confruntam cu totii la un moment dat. Transmise de la o generatie la alta, au capatat in timp o faima. continuă pe Antena3

Cele mai urmarite seriale din Romania

Cele mai urmarite seriale de televiziune din Romania sunt difuzate de Pro TV, Kanal D si Acasa TV. Iata care au fost cele mai de succes productii in luna februarie, luna in care romanii au urmarit, in numar foarte mare, actiunea acestora.

FOTO: Cele mai FRUMOASE POLITISTE din ROMANIA zguduie Internetul. Imaginile care i-au ULUIT pe straini

Multi barbati sunt de parere ca romancele sunt printre cele mai frumoase femei din lume, iar politistele din Romania nu par sa faca exceptie.

Ce face un politist daca castiga la loto? isi cumpara o intersectie si se privatizeaza de ce fac romanii misto de politisti. Top 10 cele mai bune bancuri

Poporul roman este unul cu un dezvoltat simt al umorului, iar oamenii din aceasta tara stiu mai bine ca oricine sa faca haz din necaz. Poate cele mai raspandite sunt bancurile cu politisti, asta pentru ca oamenii au simtit dintotdeauna sa ia la misto autoritatea.

American Sniper, cele mai mari incasari din 2014 in SUA

Lungmetrajul Lunetistul american/ American Sniper, regizat de Clint Eastwood, a depasit Jocurile foamei: Revolta - Partea I si a devenit filmul cu cele mai mari incasari in Statele Unite dintre toate.

TOP 2015: cele mai frumoase plaje din lume

Cand ne gandim la plaja ne imaginam nisipuri albe, ape albastre, imagini spectaculoase si un sentiment puternic de pace si libertate. TripAdvisor a realizat un top al celor mai frumoase plaje din lume, pentru o experienta incredibila.

Echipa de comunicare a Elenei Udrea, din nou pe Facebook:Conditiile din arest nu sunt cele mai bune, dar nici de natura sa franga un om ca Udrea

Un nou mesaj a fost postat pe pagina de Facebook a Elenei Udrea. Echipa de comunicare a deputatului precizeaza ca Udrea nu a cedat in Arestul Capitalei din cauza conditiilor din detentie.

Elena Udrea: Informatiile ca Udrea ar fi cedat in arest sunt aberatii. Conditiile nu sunt cele mai bune, dar nici de natura sa franga un om ca Udrea

Elena Udrea a transmis luni un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare prin care tinut sa dezminta informatiile din presa potrivit carora ar fi inceput sa planga in.

Cele mai iubite sporturi din lume. Lider e fotbalul, dupa care urmeaza surprizele

Top 10 cele mai iubite sporturi din lume. Daca in privinta fotbalului situatia este clara, acesta fiind considerat, dincolo de clisee, sportul-rege, tenisul sau baschetul nu sunt atat de populare precum ne-am fi asteptat.

Tinerii cu care Alba se mandreste: cercetatori si oameni de afaceri de succes in cele mai puternice tari din lume

Cativa tineri care au plecat din Alba au ajuns prin multa munca si inteligenta la mari realizari profesionale. Au devenit cercetatori sau si-au infiintat companii in cele mai renumite tari ale lumii. Numele si activitatea lor sunt modele de viata pentru cei care inca mai incearca sa-si gaseasca rostul in viata.

Relu Fenechiu are parte de conditii mult mai bune la Penitenciarul din Vaslui. Fostul ministru al Transporturilor sta intr-o celula doar cu fratele sau

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, are parte de conditii mai bune in penitenciarul din Vaslui, acolo unde a fost transferat saptamana trecuta, dupa ce conducerea inchisorii iesene a schimbat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )