Libnet.ro
UNICEF

21:30

Bunicul si mama Luizei Melencu, internati la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova. Medic: Ma mir de unde pot avea acesti oameni atata forta

Adevărul Adevărul,
Bunicul si mama Luizei Melencu, internati la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova. Medic: Ma mir de unde pot avea acesti oameni atata forta

Monica Melencu si Stelian Iordache, mama si bunicul Luizei, fata rapita de Gheorghe Dinca in 14 aprilie din Caracal, au ajuns vineri-seara, 27 septembrie 2019, la spitalul din Craiova, in urma episodului petrecut la Diosti, unde anchetatorii s-au prezentat cu un mandat de aducere pe numele mamei Luizei. continuă pe Adevărul

Mama Luizei Melencu, gest disperat. Ce face femeia, convinsa ca fiica ei este in viata

Mama Luizei Melencu, victima Caracal, a facut un gest disperat. Ce face femeia, fiind convinsa ca fiica ei este in viata? Monica, mama Luizei Melencu, a facut un gest disperat Procurorii DIICOT s-au intors acasa la familia Melencu, pentru a recolta probele ADN. Monica, mama Luizei, fata disparuta in luna aprilie a anului curent, a .

Mama Luizei Melencu, reactie sfasietoare dupa ce a aflat ca va fi amendata cu 5.000 de lei. Dinca mi-a luat fata, ei imi iau banii!

Prima reactie a mamei Luizei Melencu, dupa ce a aflat ca va fi amendata! Procurorii au decis sa-i atribuie suma de 5. 000 de lei femeii pentru neprezentarea la DIICOT. Ce a spus mama victimei lui Dinca despre cele auzite si cum se simte acum? Mama Luizei Melencu, reactie dupa ce a aflat ca va fi .

Mama Luizei Melencu, decizie de ultima ora, dupa ce a fost chemata la DIICOT: Acele oase au fost plantate!

Descoperirile tragice de la Caracal nu par sa mai inceteze. Rudele adolescentei au facut cateva noi declaratii incredibile. Totodata, mama Luizei Melencu, chemata la DIICOT, a refuzat sa se mai prezinte. Mama Luizei Melencu, chemata la DIICOT Desi e vorba de o investigatie de proportii, familia tinerei disparute si pe care Gheorghe Dinca ar fi .

Mama Luizei Melencu, amenda uriasa pentru ca nu s-a prezentat la DIICOT. Femeia ar putea fi adusa cu forta

Mama Luizei Melencu are inca o problema de infruntat. Aceasta este amendata cu bani grei pentru neprezentarea sa la DIICOT. Daca nu va veni nesilita de nimeni, se va interveni cu forta. Cat va trebui sa plateasca pentru ca nu s-a supus cererii din partea oamenilor legii? Mama Luizei Melencu, amenda uriasa pentru neprezentarea la .

Mama Luizei Melencu refuza sa vina joi la DIICOT: Anchetatorii, acuzati ca vor sa ii planteze probe (VIDEO)

Mama Luizei Melencu refuza sa vina astazi la DIICOT pentru a mai da o mostra de ADN. Femeia ii acuza pe anchetatori ca vor sa planteze probe, pentru a declara decesul fiicei ei, in absenta unui cadavru. Mama.

Mama Luizei Melencu acuza musamalizare in cazul lui Gheorghe Dinca: Pot sa ma aresteze, nu dau probe ADN

Un nou scandal a izbucnit in cazul Caracal. Procurorii au luat mandat si vor sa obtina cu forta ADN de la mama Luizei Melencu, dupa ce Monica Melencu a refuzat luni searasa dea de buna voie probe.

Mama Luizei Melencu nu a putut fi dusa la DIICOT pentru prelevarea de probe; medicii au stabilit ca femeia este prea epuizata fizic si psihic

Mama Luizei Melencu nu a putut fi dusa la DIICOT pentru prelevarea de probe biologice, intrucat medicii au stabilit ca starea sa fizica si psihica nu permite acest lucru. Politistii de la fata locului au consemnat acest lucru in procesul verbal.

CAZUL CARACAL. Mama Luizei Melencu, dupa ce a fost AMENDATA de procurori: Dinca mi-a luat fata, DIICOT imi ia banii!

Mama Luizei Melencu a rabufnit la adresa procurorilor dIICOT, dupa ce joi a fost amendata cu suma de 5. 000 de lei pentru caa refuzat prelevarea de probe biologice in vederea unei noi expertize ADN.

DIICOT a obtinut autorizare pentru a preleva probe biologice de la mama Luizei Melencu

Procurorii DIICOT vor preleva probe biologice de la mama Luizei Melencu, pentru efectuarea unei noi .

Mama Luizei Melencu a refuzat sa accepte prelevarea de probe biologice: Politistii au obtinut in cele din urma un mandat judecatoresc

Mama Luizei Melencu, una dintre fetele disparute in seria rapirilor din Caracal, n-a vrut sa accepte prelevarea de probe biologice dispusa de procurorii DIICOT, dar chiar si asa politistii din cadrul BCCO.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )