Libnet.ro
UNICEF

23:15

Bursa din Statele Unite deschide in crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din Statele Unite deschide in crestere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere. continuă pe Ziarul Bursa

Bursa din Statele Unite deschide in crestere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Bursa din Statele Unite deschide indecis

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi indecis.

Bursa din Tokyo deschide in crestere

Bursa din Tokyo a inceput sesiunea de astazi in crestere de 0,60%, indicele Nikkei 225 urcand cu 57,07 puncte, la 9. 584,46 puncte, conform surselor de presa.

Un roman a fost gasit vinovat, in Statele Unite, de frauda pe Internet.

Un roman in varsta de 29 de ani a fost gasit vinovat, in Statele Unite, de apartenenta la o retea specializata in fraude, furt de identitate si activitati de phishing inselaciune) pe Internet, anunta Parchetul din statul american Connnecticut, intr-un comunicat oficial, potrivit Mediafax. Procesul lui Bogdan Boceanu a inceput pe 6 decembrie, el fiind al zecelea cetatean roman condamnat in cadrul investigatiei din Statele Unite. Sentinta probabil va fi anuntata la inceputul anului viitor, .

Bursa din Tokyo deschide in scadere usoara

Bursa din Tokyo a inceput sesiunea de astazi in scadere usoara de 0,24%, investitorii fiind prudenti inaintea unei reuniuni a Bancii Centrale Americane Fed), relateaza sursele de presa.

Apple a luat decizia de a muta productia in Statele Unite

Apple va incepe sa produca propriile produse in Statele Unite, a declarat Tim Cook, CEO-ul Apple intr-un interviu cu Bloomberg Businessweek. Anuntul este menit sa redea increderea consumatorilor in calitatea.

Bursa din Toronto a votat cu Gabriel Resources la referendumul din Alba.

Referendumul privind repornirea mineritului in Rosia Montana a revigorat cotatiile Gabriel Resources la bursa din Toronto. Actiunile picasera accelerat in momentul in care demiterea Cabinetului Ungureanu prindea contur, de la 6 dolari pana la 1,2 dolari in mai. In prezent, actiunile companiei ce detine 80% din Rosia Montana Gold Corporation se tranzactioneaza la 2,8 dolari. Referirile la minerit din discursurile presedintelui s-au imputinat vizibil din momentul in care Cabinetul Ungureanu .

Bursa din Toronto a votat cu Gabriel Resources la referendumul din Alba.

Referirile la minerit din discursurile Presedintelui s-au imputinat vizibil din momentul in care cabinetul Ungureanu a fost demis de Parlament, la fel informatiile privind proiectul de la Rosia Montana. Au inceput sa dispara spoturile de promovare, nu s-a mai vorbit despre stadiul eliberarii autorizatiei de mediu iar cotatiile Gabriel Resources GBU) au inceput sa alunece treptat la bursa din Toronto, de la 6 dolari ajungand la minimul de 1,27 dolari pe 5 mai. Din septembrie insa incepe o .

HSBC plateste o amenda record catre autoritatile americane

HSBC Holdings Plc, cel mai mare grup bancar european, a acceptat sa plateasca o amenda record de 1,92 miliarde dolari catre autoritatile din Statele Unite pentru incheierea amiabila a unei investigatii privind deficiente in lupta pentru combaterea spalarii banilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )