Libnet.ro
UNICEF

20:00

Bursa din SUA a inchis in crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din SUA a inchis in crestere

Indicii Bursei din Statele Unite ale Americii SUA) au inchis in crestere sedinta de tranzactionare de ieri. continuă pe Ziarul Bursa

Intrarile de pe Bursa din Atena - peste 1,5 miliarde euro in ultimele sase luni

Fonduri straine de peste 1,5 miliarde de euro au intrat pe piata bursiera elena din iunie, cand Grecia a devenit prima natiune dezvoltata retrogradata la statutul de piata emergenta, anunta publicatia Naftemporiki, conform ekathimerini. com.

BVB inchide in crestere

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au inchis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere, lichiditatea fiind de 71,3 milioane lei 16,05 milioane euro).

BVB a deschis in crestere

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Bursa din Tokyo atinge maximul ultimilor sase ani

Indicele Nikkei al Bursei din Tokyo a terminat sedinta de joi in crestere cu 1,80%, ajungand astfel la cel mai inalt nivel din ultimii aproape sase ani, gratie evolutiei bune de pe Wall Street si a unui curs al yenului mai favorabil grupurilor nipone, scrie AFP.

Maghiarii din SUA au sesizat Comisia Helsinki in legatura cu retragerea distinctiei lui ...

Federatia maghiarilor din Statele Unite a sesizat Comisia Helsinki, o agentie a Administratiei SUA, in legatura cu initiativa de retragere a distinctiei lui Laszlo Tokes, transmite Mediafax. Un istoric american i-a trimis o scrisoare presedintelui Traian Basescu in acelasi caz. Presedintele AHF, Ferenc Koszorus, a declarat, conform MTI, ca initiativa de retragere a Ordinului Steaua Romaniei acordat lui Tokes este rezultatul actiunilor acestuia in favoarea comunitatii maghiarilor din .

Scandal sexual la Miss Univers. Frumoasa din SUA arunca bomba

Concursul de frumusete Miss Univers se dovedeste din nou o a fi o stralucire doar de suprafata.

Marile banci din SUA ar putea taxa deponentii, in loc sa le plateasca dobanda

Populatia si companiile din Statele Unite ar putea ajunge in situatia de a plati pentru a-si tine banii la banca, daca Rezerva Federala americana Fed) reduce dobanda pe care o achita pentru fondurile atrase de la institutiile de credit, au avertizat mai multe mari banci americane, potrivit Financial Times, citat de Mediafax.

Prima furtuna de zapada a provocat haos in traficul din SUA. Sute de accidente, din cauza ninsorilor abundente

Prima furtuna de iarna a sezonului a venit mult mai devreme decat era asteptata, in vestul Statelor Unite. Sute de accidente au fost raportate din cauza ninsorilor abundente. Iar in est, americanii au parte de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )