Libnet.ro
UNICEF

21:30

Bursa din SUA a inchis in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din SUA a inchis in scadere

Bursa din Statele Unite ale Americii SUA) a inchis in scadere sedinta de tranzactionare de ieri. continuă pe Ziarul Bursa

Bursa din SUA a inchis in crestere

Bursa din Statele Unite ale Americii SUA) a inchis in crestere sedinta de tranzactionare de ieri.

Situatia pietei muncii din SUA aduce avans pe pietele europene si americane

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urcat vineri, dupa ce Statele Unite au anuntat cresterea peste asteptari a numarului angajatilor in luna noiembrie.

Rata somajului din SUA, la nivelul minim al ultimilor cinci ani

Rata somajului din SUA a scazut, in noiembrie, pana la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani, in conditiile in care aceasta a fost a patra luna consecutiva de crestere a numarului locurilor de munca.

SUA si Marea Britanie suspenda asistenta acordata rebelilor din nordul Siriei

Statele Unite si Marea Britanie au suspendat asistenta militara neletala acordata insurgentilor din nordul Siriei, dupa ce gruparea extremista Frontul Islamic a ocupat baze ale miscarii rebele Armata Siriana Libera, transmite AFP.

FOTO VIDEO Statele Unite ale Americii, ingropate sub zapada. Temperaturile extreme vor persista

Temperaturile in unele tari din SUA au scazut dramatic, pana la -29 de grade Celsius, iar specialistii se asteapta ca aceasta perioada geroasa sa se prelungeasca pana la sfarsitul saptamanii. Totodata, precipitatiile sub forma ninsorilor au paralizat o mare parte din zonele afectate si au afectat si numeroase planificari de zboruri.

Statele Unite au in vedere posibile sanctiuni in cazul Ucrainei

Statele Unite ale Americii nu exclud posibilitatea de a impune sanctiuni impotriva Ucrainei, dupa represiunea impotriva opozitiei, a anuntat miercuri Departamentul de Stat, conform AFP.

Declinul SUA, mit sau adevar?

In ultimii ani a facut inconjurul lumii mitul potrivit caruia Statele Unite ale Americii sunt in declin, fiind foarte probabil sa-si traiasca ultimele zile inainte de colapsul total. Acest zvon a ajuns atat de raspandit , incat pesimistii nici nu au incercat sa-l puna la indoiala. Cu toate acestea, profesorul universitar Josef Joffe explica motivele pentru care Statele Unite sunt departe de a se incadra in scenariile de groaza ale criticilor.

Osemintele parintelui Calciu Dumitreasa au fost reinhumate de calugarii de la Manastirea Petru Voda la amenintarile fiului sau din Statele Unite

Sub presiunea exercitata din America de fiul parintelui Calciu Dumitreasa, obstea Manastirii Petru Voda a hotarat prin vot ca trebuie neaparat sa ingroape trupul scos din mormant.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )