Libnet.ro
UNICEF

18:45

Bursa locurilor de munca s-a incheiat. Cati romani au fost angajati pe loc

România Liberă România Liberă,
Bursa locurilor de munca s-a incheiat. Cati romani au fost angajati pe loc

Peste 1. 000 de oameni au fost angajati pe loc, iar 16. 696 de persoane au fost selectate in vederea incadrarii, vineri, la Bursa Generala a Locurilor de Munca, desfasurata in 86 de localitati din toata tara, potivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). continuă pe România Liberă

VIDEO Negocieri zadarnice intre someri si angajatori. Niciun buzoian nu si-a gasit de lucru, la bursa locurilor de munca

O mie de buzoieni au mers astazi la standurile angajatorilor prezenti la bursa locurilor de munca. Jumatate dintre ei au fost selectati pentru interviu insa niciunul nu a fost angajat pe loc. La nivelul judetului, bursa s-a organizat in cinci puncte, in municipiul Buzau la Galeria Mall si la sediile AJOFM din Ramnicu Sarat, Pogoanele, Patarlagele si Nehoiu.

Se deschide Bursa locurilor de munca. Angajatorii pun la bataie 446 de posturi

Peste 400 de locuri de munca ii asteapta pe someri, vineri, 24 aprilie, Bursa locurilor de munca, eveniment la care si-au anuntt participarea 33 de firme.

Bursa locurilor de munca 390 de joburi pentru somerii teleormaneni

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Teleorman organizeaza, astazi, Bursa generala a locurilor de munca. Evenimentul se desfasoara incepand cu ora 0900, la Sala Polivalenta din Alexandria si la sediul Agentiilor locale din Rosiori de Vede si Turnu Magurele.

Bursa locurilor de munca, vineri, in Ploiesti si in Campina. Aproape 600 de locuri de munca in oferta

O bursa generala a locurilor de munca se va desfasura simultan, vineri, in municipiile Ploiesti si Campina. Angajatorii prezenti la bursa au 593 de locuri de munca in oferta, majoritatea pentru studii medii.

Bursa Locurilor de Munca. Peste 500 de locuri de munca vacante la dispozitia somerilor din Dolj

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Dolj organizeaza Bursa Generala a Locurilor de Munca in data de 24 aprilie. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor incepand cu ora 09.

Numar record de angajatori la Bursa Locurilor de Munca din Brasov. Cati oameni au fost interesati de oferte

S-a inregistrat un numar record de angajatori, vineri, la Bursa Generala a Locurilor de Munca organizata la Casa Armatei din Brasov. La eveniment s-au prezentat aproape 1200 de brasoveni si 125 de agenti economici care au oferit 1. 416 locuri de munca in peste 200 de meserii.

Bursa locurilor de munca: Aproximativ 27.000 locuri de munca scoase la concurs

Aproape 27. 000 de locuri de munca sunt oferite la nivel national la Bursa generala a locurilor de munca, organizata, vineri, in 86 de localitati, informeaza Mediafax.

Bursa locurilor de munca: 27.000 de joburi in tara, aproape un sfert in Bucuresti

Aproape 27. 000 de locuri de munca sunt oferite la nivel national la Bursa generala a locurilor de munca, organizata vineri in 86 de localitati, cele mai multe posturi vacante, respectiv 5. 637, fiind anuntate in Capitala, unde sute de persoane au venit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )