Libnet.ro
UNICEF

14 Mai.

Burtiera devenita virala in seara alegerilor prezidentiale: Daca PSD avea copywriterul asta, acum era departe

Adevărul Adevărul,
Burtiera devenita virala in seara alegerilor prezidentiale: Daca PSD avea copywriterul asta, acum era departe

Dupa ora 21. 00, ora la care s-au incheiat alegerile prezidentiale, duminica, 24 noiembrie, postul de stiri Digi24 a dat burtiera serii, devenita virala in scurt timp. continuă pe Adevărul

Ion Cristoiu, dezvaluire-bomba pentru seara alegerilor prezidentiale: Va fi taraboi in Piata Universitatii. Vor...

Ion Cristoiu a facut o dezaluire-bomba la Antena 3. in noaptea alegerilor, s-ar sarbatori victoria lui Klaus Iohannis, intr-un stil inedit. Jurnalistul a sustinut ca are semnale ca va fi taraboi in.

Call center-ul Antena 3 va fi deschis si in ziua celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale

Call center-ul Antena 3 va fi deschis si in ziua celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Daca observati nereguli sau asistati la incidente neobisnuite in sectiile de votare ne puteti suna la.

VIDEO Prezenta nepoftita la sediul PSD, in seara alegerilor. Cine si-a facut aparitia in curtea din Kiseleff

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor. Candidatul PSD a obtinut doar 33,5% din voturile alegatorilor si a tinut un discurs foarte scurt dupa ce a aflat rezultatul alegerilor. La sediul PSD s-au adunat, duminica seara, peste o suta de sustinatori ai social-democratilor. Viorica Dancila, sustinuta de peste 100 de persoane la .

Ce scrie in programele celor doi candidati din turul doi al alegerilor prezidentiale. Care sunt punctele forte pentru Iohannis si Dancila

Este ziua decisiva pentru Romania. Astazi romanii isi pot vota urmatorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. Ultimii ramasi in cursa electorala sunt Klaus Iohannis, candidat din partea PNL si Viorica Dancila, care reprezinta PSD. Urnele de vot se inchid in aceasta seara, la ora 21. 00, ora locala. Turul 2: Klaus Iohannis vs. Viorica Dancila Romanii .

Ce i-au facut membrii PSD lui Radu Tudor, jurnalistul de la Antena 3, dupa ce a publicat un sondaj al alegerilor prezidentiale: Ati dat telefoane in stanga si in dreapta

Jurnalistul Radu Tudor a primit atacuri dure din partea liderilor PSD, dupa ce a prezentat o serie de sondaje, cu doua zile inainte de alegerile prezidentiale, in incercarea de a anticipa rezultatul din turul doi. Prezentatorul de la Antena 3 sustine ca social-democratii au inceput sa sune imediat dupa ce sondajele au fost date pe .

Carmen Iohannis a votat in turul doi al alegerilor prezidentiale. De ce nu a fost alaturi de Klaus Iohannis FOTO

Romanii isi aleg astazi viitorul conducator al tarii, avand posibilitatea de a pune stampila pe unul dintre cei doi candidati, in al doilea scrutin electoral. Pe buletinele de vot exista cele doua variante, ale candidatilor ajunsi in turul 2, si anume Klaus Iohannis, din partea PNL, si Viorica Dancila, candidatul PSD. Actualul sef al statului .

Editie speciala HotNews.ro LIVE, duminica, de la ora 20:30. Dan Barna si Marius Manole comenteaza rezultatele alegerilor prezidentiale 2019

Liderul USR, Dan Barna, si actorul Marius Manole sunt invitatii editiei speciale HotNews. ro LIVE din seara turului doi al alegerilor prezidentiale 2019. Alaturi de jurnalistii HotNews. ro, Barna si Manole vor comenta rezultatele scrutinului. Emisiunea va fi transmisa LIVE, duminica, de la ora 20:30, pe conturile de Facebook si YouTube ale Hotnews. ro.

Cum arata ultimele sondaje din turul 2 al alegerilor prezidentiale

Astazi, 24 noiembrie 2019 romanii vor merge din nou la urne pentru a-si alege presedintele, care-i va reprezenta in urmatorii cinci ani. Daca dupa turul 1, Klaus Iohannis parea deja castigator detasat in fata Vioricai Dancila, acum iata ca lucrurile au inceput sa se complice. Ultimele sondaje interne arata semne ingrijoratoare pentru PNL. Cum .

Avem REZULTATELE OFICIALE partiale ale turului II al alegerilor prezidentiale. Klaus Iohannis a castigat un nou mandat la Palatul Cotroceni

Avem rezultatele oficiale partiale ale turului II al alegerilor prezidentiale si lucrurile sunt clare: Klaus Iohannis a castigat un nou mandat la Palatul Cotroceni dupa ce a obtinut.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tragedii in Dolj, in ziua alegerilor prezidentiale. Un alt barbat a murit in apropierea sectiei de votare

Un alt batran a murit in ziua in care mergea sa voteze, duminica, la al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Barbatul, un batran de 81 de ani, a murit in apropierea sectiei de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )