Libnet.ro
UNICEF

08:45

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat cel mai mare declin din ultimii opt ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Preturile locuintelor din Londra au inregistrat cel mai mare declin din ultimii opt ani

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat cea mai mare scadere anul acesta, in aprilie, in ultimii opt ani, deoarece cumparatorii au evitat zonele centrale ale capitalei, potrivit Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Cum arata cel mai mare cub Rubik pe care-l poti rezolva [VIDEO]

Majoritatea am avut cel putin un cub Rubik pe care l-am rezolvat, sau de care ne-am plictisit incercand sa il rezolvam. O echipa de studenti la inginerie mecanica de la Unviersity of Michigan au reusit sa creeze cel mai mare cub Rubik stationar, care poate fi rezolvat doar cu ajutorul mainilor. Acesta este creat in [].

Inspectia Muncii: Cel mai mare salariu de baza brut lunar inregistrat in 2016 a fost de 172.477 de lei

Cel mai mare salariu de baza brut inregistrat in 2016 a fost de 172. 477 de lei pe luna si a fost obtinut de un director general al unei companii cu activitati in consultanta pentru afaceri, reiese din datele transmise de Inspectia Muncii, pe baza inregistrarilor transmise de catre angajatori in cadrul Registrului General de Evidenta a Salariatilor in format electronic, la solicitarea News. ro.

Farmexpert: Numarul farmaciilor care fac parte din comunitatea Alphega este mai mare decat cel estimat

Farmexpert, unul dintre cei mai mari distribuitori de medicamente din Romania, a propus anul trecut farmaciilor independente din Romania aderarea la o comunitate de farmacii derivata dintr-un concept european, Alphega. In jur de 550 de farmacii.

Descoperire in Oltenia: Cea mai mare punga de gaz a Romaniei e si mai mare

Productia de gaze din zacamantul Totea din Oltenia, cel mai mare de acest fel din Romania, a depasit asteptarile. Iar rezervele de gaze sunt mai mari decat estimarile anterioare. Timp de 20 de.

Se deschide AgriPlanta, cel mai mare targ agricol. Fermierii, asteptati la Fundulea

Concept de expozitie agricola unic in Romania, pe model german, AgriPlanta isi deschide portile pentru mii de fermieri din toata tara. Editia din acest an, cea de-a saptea, se desfasoara in perioada 18-21 mai 2017, in Baragan, la Fundulea.

Cel mai vocal site impotriva Guvernului Orban, cumparat de principalul adversar al premierului ungar

Site-ul de stiri cu cea mai mare audienta din Ungaria si una dintre ultimele platforme media independente din tara, Index. hu, a fost vandut. Astfel, controlul asupra publicatiei a trecut la o fundatie apropiata lui Lajos Simicska, principalul rival al premierului Viktor Orban.

Avalansa de la Balea-Lac - 23 de morti. Cum s-a petrecut cea mai mare tragedie montana din Romania

17 aprilie 1977. La Balea avea sa se consume cea mai mare tragedie montana din Romania. O avalansa si cateva secunde au facut sa dispara 23 de persoane. Printre acestea, 19 elevi cu varste intre 15 si 18.

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul!Preotul Constantin Necula spune ce inseamna o relatie perfecta si femeia ideala

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul este sa-l anuleze cu pretentii absurde. Distrugand tocmai libertatea reactiei, a vointei care limpezeste.

Cum arata castelul lui Anatol Stati, cel mai bogat om din Republica Moldova. IMAGINI IMPRESIONANTE (VIDEO)

Omul de afaceri Anatol Stati, considerat cel mai bogat om din Republica Moldova, si-a schimbat resedinta in urma cu trei ani si in prezent locuieste intr-un castel impresionant, situat la.

Romania libera, confiscata de comunisti: Cel mai vechi ziar romanesc, foaie clandestina in anii razboiului

Cel mai vechi cotidian romanesc a fost confiscat de activistii comunisti care actionau ilegal, tiparind o foaie clandestina cu numele Rl, in anii 40. Noua editie milita pentru intoarcerea armelor contra Germaniei naziste, dar, in acelasi timp, ii ataca virulent pe Iuliu Maniu si generalul Radescu, ultimul prim-ministru al unei Romanii libere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )