Libnet.ro
UNICEF

17:16

Romania are a noua cea mai mare arie naturala protejata din UE

Adevărul Adevărul,
Romania are a noua cea mai mare arie naturala protejata din UE

Aria naturala protejata din Romania se afla in 2015 la un nivel destul de ridicat, tara noastra situandu-se pe locul noua in Uniunea Europeana dupa procentul de suprafata protejata din totalul suprafetei tarii, arata datele institutului european de statistica Eurostat. continuă pe Adevărul

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul!Preotul Constantin Necula spune ce inseamna o relatie perfecta si femeia ideala

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul este sa-l anuleze cu pretentii absurde. Distrugand tocmai libertatea reactiei, a vointei care limpezeste.

Dupa viscol a venit gerul peste Romania: A fost cea mai rece noapte de aprilie din ultimii 14 ani (VIDEO)

Dupa viscol, a dat inghetul. Romanii au trecut peste cea mai rece noapte de aprilie din ultimii 14 ani. Au fost minus 13 grade in zona montana inalta. Jumatate din Romania a.

Nadia Comaneci la Cluj: Lipsa unei baze de selectie este cea mai mai mare problema a gimnasticii din Romania

Cea mai cunoscuta gimnasta a Romaniei, Nadia Comaneci a vorbit la Cluj-Napoca despre problemele sportului la care a excelat. Gimnasta crede ca cea mai mare problema a gimnasticii romanesti este lipsa unei baza de selectie. Noi nu avem si trebuie sa motivam parintii, sa-i facem sa inteleaga ca sportul este important pentru copii, a explicat Nadia.

Cea mai importanta tinta este aceea de a face sistemul public de salarizare gestionabil

Cea mai importanta tinta a proiectului Legii salarizarii unice este aceea de a face sistemul de salarizare public gestionabil, in contextul in care Guvernul va trebui sa gaseasca spatiu fiscal pentru o anvelopa salariala mai mare cu 32 de miliarde de lei fata de ce exista acum, a declarat ministrul Finantelor, Viorel Stefan, in cadrul emisiunii in fata ta, difuzata duminica, la Digi24.

IGSU: Este nevoie de cresterea numarului de sirene, Romania are nevoie de un sistem integrat de avertizare

Romania are nevoie de un sistem integrat de avertizare si alarmare a populatiei, care sa permita in timp scurt actionarea unui numar mare de sirene, fiind nevoie de cresterea numarului de echipamente, astfel incat gradul de acoperire al teritoriului.

Cea mai rece noapte de aprilie din ultimii 14 ani

A fost cea mai rece noapte de aprilie din ultimii 14 ani, in Romania. Pe Vf. Omu s-au inregistrat -13 grade Celsius si - 10 la Balea Lac. Chiar si in Capitala s-au inregistrat.

Guvernul Grindeanu, cea mai mica rata de colectare a veniturilor dupa iesirea din criza

Partidul National Liberal afirma ca actualul Executiv are cea mai mica rata de colectare a veniturilor la bugetul de stat din anul 2008 si pana in prezent si considera ca eficienta guvernamentala prezentata de catre premierul Sorin Grindeanu si liderul PSD, Liviu Dragnea, drept un succes dupa trei luni de mandat se prefigureaza a fi un esec rasunator.

Protestul biciclistilor: Zero strazi accesibile pentru persoanele cu dizabilitati, zero piste pentru biciclete. Primaria Capitalei, probabil cea mai incompetenta administratie din lume

Zero strazi accesibilizate pentru persoanele cu dizabilitati si zero metri de piste pentru biciclete, acesta este mesajul transmis de sutele de biciclisti care s-au adunat, sambata, la intrarea in Parcul Herastrau, pentru a protesta fata de lipsa de implicare a Primariei Capitalei fata de nevoile cetatenilor. Totodata, acestia au etichetat Primaria Capitalei drept probabil cea mai incompetenta administratie din lume.

Cea mai tare inovatie din domeniul auto, premiata de Fundatia Dan Voiculescu. Andrei Marin, marele castigator

Cea mai impresionanta inovatie din domeniul auto a fost premiata de Fundatia Dan Voiculescu. Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei si Salonul Auto Bucuresti a lansat a doua editie a concurs.

Vremea rea da peste cap programul de Pastele Blajinilor. Mitropolitul Vladimir a emis o circulara: credinciosii sa-si pomeneasca mortii la cea mai apropiata biserica

Cei care nu vor reusi sa ajunga de Pastele Blajinilor in localitatile unde isi au inmormantate rudele pot sa le pomeneasca la cea mai apropiata biserica, pe parcursul zilei de duminica si luni, 23-24 aprilie. O circulara in acest sens a fost emisa de catre Mitropolitul Chisinaului si intregii Moldove, Vladimir, transmite IPN.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )