Libnet.ro
UNICEF

15:00

Buzaianu si Zamfir au plecat din emisiune, in direct, dupa ce USR-istul Ungureanu nu a putut sa explice de ce colegul de alianta Voiculescunu e vizat de plangerea penala pe numele fostilor ministri ai Sanatatii (VIDEO)

B1 B1,
Buzaianu si Zamfir au plecat din emisiune, in direct, dupa ce USR-istul Ungureanu nu a putut sa explice de ce colegul de alianta Voiculescunu e vizat de plangerea penala pe numele fostilor ministri ai Sanatatii (VIDEO)

Moment tensionat in timpul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir. Totul a pornit de la faptul ca deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere penala la DNA impotriva unor. continuă pe B1

Ce pensie are Adriana Iliescu. Cea mai batrana mama din Romania, umilita dupa ce a fost atatia ani profesor universitar

Adriana Iliescu face tot posibilul ca fiicei sale Eliza sa nu ii lipseasca nimic. Femeia se descurca insa foarte greu. Dupa ce a fost profesor universitar, cea mai batrana mama din Romania primeste o pensie de aproape 2. 000 de lei. Cele doua traiesc in conditii grele intr-un apartament din Drumul Taberei. Adriana Iliescu, cea mai .

El este sosia lui Celentano din Las Fierbinti. Dupa trei beri, e mai ceva ca personajul de la PRO TV

Cum orice nas isi are nasul, pana si Celentano are concurenta acerbala numerele de pahare. Sosia personajului pe care Adrian Vancica il interpreteaza in Las Fierbinti a fost gasita! Cum arata, cine este si cat de tare se aseamana cu personajul, la doar trei beri distanta! Mitica, la trei beri distanta de rolul veritabil din .

Batran de 74 de ani din Braila arestat dupa ce a incercat sa violeze o fata de cinci ani

Un batran, in varsta de 74 de ani, din comuna braileana Ulmu, a fost arestat dupa ce a incercat sa violeze o fata in varsta de 5 ani, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean I.

Nepotul lui Churchill, exclus din Partidul Conservator dupa ce a votat impotriva Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat marti seara ca va depune o motiune in parlament pentru a convoca alegeri anticipate, la scurt timp dupa ce o alianta transpartinica a deputatilor a adoptat o motiune.

ISU anunta ca verifica cladirile din Centrul Istoric , dupa cutremurul de marti

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov verifica, in prezent, imobilele din Centrul Istoric al Capitalei, dupa cutremurul cu intensitatea de 4,5 grade pe scara Richter, care a avut loc marti la pranz.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )