Libnet.ro
UNICEF

17:15

Buzau: Doi preoti s-au batut, in biserica,pe banii stransi pentru reparatii

România Liberă România Liberă,
Buzau: Doi preoti s-au batut, in biserica,pe banii stransi pentru reparatii

Doi preoti din judetul Buzau s-au luat la bataie, miercuri, dupa slujba, in interiorul bisericii, dupa ce unul dintre ei l-ar fi intrebat pe celalalt unde sunt banii stransi pentru repararea acoperisului lacasului de cult, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Buzau: Doi preoti s-au batut in biserica din cauza unor bani stransi pentru reparatii

Doi preoti din judetul Buzau s-au luat la bataie, miercuri, dupa slujba, in interiorul bisericii, dupa ce unul dintre ei l-ar fi intrebat pe celalalt unde sunt banii stransi pentru repararea acoperisului.

Buzau: Doi preoti s-au luat la bataie, in biserica, din cauza unor bani stransi pentru reparatii

Doi preoti din judetul Buzau s-au luat la bataie, miercuri, dupa slujba, in interiorul bisericii, dupa ce unul dintre ei l-ar fi intrebat pe celalalt unde sunt banii stransi pentru repararea acoperisului lacasului de cult, localnicii spunand ca neintelegerile dintre cei doi sunt vechi de un an, potrivit Mediafax.

L-am vazut pe parinte plin de sange. Doi preoti s-au luat la bataie in biserica

Doi preoti din judetul Buzau s-au luat la bataie, dupa slujba, in interiorul unei biserici, dupa ce unul dintre ei l-ar fi intrebat pe celalalt unde sunt banii stransi pentru repararea acoperisului.

VIDEO Bataie in Casa Domnului, intre doi preoti

Bataie intre fetele bisericesti, chiar in Casa Domnului. Preotul paroh din Valea Ramnicului, judetul Buzau, i-a administrat colegului sau mai tanar un cap in gura care l-a trimis pe slujitorul bisericii direct pe patul de spital. Incidentul s-a petrecut la sfarsitul liturghiei de miercuri, in prezenta dascalului si a unei enoriase.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )