Libnet.ro
UNICEF

20:45

Buzau: Incendiu la o pensiune din orasul Patarlagele; turistii au fost evacuati

Hotnews Hotnews,
 Buzau: Incendiu la o pensiune din orasul Patarlagele; turistii au fost evacuati

O pensiune din orasul Patarlagele a fost cuprinsa de flacari sambata seara, mai multi turisti fiind evacuati, au informat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Buzau. continuă pe Hotnews

Incendiu puternic la o pensiune din Buzau. Mai multi turisti se aflau in cladire

O pensiune din orasul Patarlagele a fost cuprinsa de flacari sambata seara, mai multi turisti fiind evacuati, au informat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Buzau.

Incendiu la o pensiune din Moeciu de Sus

Un incendiu a izbucnit la o pensiune din Moeciu de Sus din judetul Brasov, unde Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Brasov a trimis cinci autospeciale de stingere.

VIDEO Incendiu la Zoo din Londra: cateva persoane au fost ranite usor, un porc furnicar a murit

Gradina Zoologica din Londra a fost inchisa temporar, dupa ce, in urma unui incendiu care a izbucnit sambata dimineata, cativa angajati au fost raniti, unul ajungand la spital si alti opt primind ingrijiri la fata locului. Un porc furnicar a murit in incendiu, informeaza news. ro citand bbc. com.

Incendiu puternic la o pensiune din Moeciu de Sus, nicio persoana nu a fost ranita

Un incendiu a izbucnit in noaptea de joi spre vineri la o pensiune din localitatea Moeciu de Sus. La fata locului au fost trimis 5 autospeciale de pompieri, a spus Ciprian Sfreja de la ISU Brasov. La fata locului s-a intervenit si cu parcul auto al pompierilor voluntari, a spus Sfreja.

Incendiu puternic la o pensiune din Moeciu

Un incendiu puternic a izbucnit, in noaptea de joi spre vineri, la o pensiune din Moeciu de Sus, iar interventia pompierilor a fost dificila din cauza lipsei surselor de apa, potrivit reprezentantilor.

VIDEO Incendiu la o pensiune de pe Valea Buzaului. Pompierii se lupta cu flacari inalte de cativa metri

Pensiunea Valea Lupului din Patarlagele a fost curprinsa de flacari, in aceasta seara. Incendiul a pornit de la acoperis si a coborat spre mansarda din lemn. Nu sunt raniti, spun pompierii.

VIDEO Incendiu la o pensiune de pe Valea Buzaului, unde lucreaza tineri care provin dintr-un centru de plasament

Pensiunea Valea Lupului din Patarlagele a fost curprinsa de flacari, in aceasta seara. Incendiul a pornit de la acoperis si a coborat spre mansarda din lemn. Nu sunt raniti, spun pompierii. Aici lucreaza tineri care au parasit un centru de plasament din Panatau.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )