Libnet.ro
UNICEF

08:30

BVB si Depozitarul Central accelereaza procesul de transformare digitala cu ajutorul platformei Aurachain

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB si Depozitarul Central accelereaza procesul de transformare digitala cu ajutorul platformei Aurachain

Aurachain este noul partener tehnologic pentru Bursa de Valori Bucuresti BVB) si Depozitarul Central. Doua solutii inovatoare realizate pe platforma low-code Aurachain vor fi implementate pentru a accelera si optimiza procesul de votare in cadrul companiilor listate, prin capabilitati specifice tehnologiei blockchain, si a facilita accesul la piata de capital prin digitalizarea inrolarii investitorilor, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Depozitarul Central va distribui dividende pentru TERAPLAST S.A.

Depozitarul Central informeaza investitorii ca, in perioada 24. 2023, distribuie dividende pentru actionarii TERAPLAST S. simbol TRP). Emitentul va distribui actionarilor dividendele aferente anului 2020 dividende interimare), utilizand serviciul national lansat de catre Depozitarul Central. Valoarea dividendului brut pe actiune este de 0,0260 lei, se arata intr-un comunicat de presa.

OPINII Cum arata digitalizarea la Depozitarul Central

Din prudenta, din obisnuinta, prefer sa am actiunile blocate la Depozitarul Central in loc sa fie disponibile in sectiunea 1, unde au acces si brokerii. Nu sunt speculator, investesc pe termen lung si nu vanez un profit de cateva procente astfel incat sa le tot vand si rascumpar. Am incercat deci sa interactionez recent cu Depozitarul Central pentru a institui o restrictie pe actiunile transferate din contul deschis la broker.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )