Libnet.ro
UNICEF

01:06

BVB, dupa modificarile la Pilonul II: Investitorii au nevoie de predictibilitate si stabilitate

Hotnews Hotnews,
 BVB, dupa modificarile la Pilonul II: Investitorii au nevoie de predictibilitate si stabilitate

Piata de capital locala poate reintra intr-o zona de normalitate si isi poate relua ascensiunea spre o eventuala promovare la statutul de piata emergenta, se arata intr-un comunicat de presa al Bursei de Valori Bucuresti BVB), care face referire la decizia Guvernului de a repara Ordonanta 114/2018 si Ordonanta 19 in ceea ce priveste pensiile Pilon II. continuă pe Hotnews

Guvernul, noi modificari la Pilonul II de pensii. Ce se intampla cu fondurile private

Guvernul face un pas in spate in privinta Pilonului II de pensii. in decembrie, anul trecut, prin controversata Ordonanta 114, Executivul lua masuri considerate inacceptabile de fondurile care administreaza pensiile private de la Pilonul II. Acum, a venit cu noi modificari, care vor fi operate tot printr-o ordonanta de urgenta. La finalul anului trecut, Guvernul [] .

BVB Dragos Mesaros, Goldring: Probabil investitorii asteapta anularea OUG 114

Transferurile inregistrate ieri la Bursa de Valori Bucuresti BVB) au cumulat aproape 100 milioane de lei, cu mult peste media zilnica a acestui an, de 39,6 milioane de lei, intr o sedinta in care indicii BVB au cunoscut salturi masive in ultimele minute ale zilei de tranzactionare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )