Libnet.ro
UNICEF

09:45

BVB IN LUPTA CU GRAVITATIA Piata noastra de capital - a fi sau a nu fi emergenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB IN LUPTA CU GRAVITATIA Piata noastra de capital - a fi sau a nu fi emergenta

Claudiu Cazacu: Daca excludem influenta posibila a altor factori de stres pentru piete, intr-un orizont de timp de sase - douasprezece luni, o decizie favorabila ar putea duce la aprecieri de doua cifre pentru indicii de la BVB * Dragos Cabat: Odata cu obtinerea statutului de emergenta, piata noastra de capital va intra intr-un cerc virtuos, fata de unul vicios in care se afla acum Pentru prima data de la inceputul monitorizarii, in 2016, piata noastra indeplineste toate conditiile cerute de FTSE Russell, atat cele cantitative cat si cele calitative, potrivit oficialilor Bursei de Valori Bucuresti BVB), iar analistii consultati de Ziarul BURSA considera ca exista sanse rezonabile ca piata noastra sa intre acum in categoria celor emergente. continuă pe Ziarul Bursa

BVB: Dividendele duc piata de capital la un plus de 36 de procente in primele 8 luni

Dividendele duc piata de capital din Romania la un plus de 36 de procente in primele 8 luni din acest an iar valoarea totala de tranzactionare cu actiuni se apropie de un miliard si jumatate de euro, potrivit raportului lunar pe luna august publicat pe site-ul Bursei de la Bucuresti.

HORIA GUSTA, CERTINVEST: Piata noastra de administrare a activelor are un potential de doua milioane de investitori

Piata de administrare a activelor asset management) din tara noastra are in prezent intre 300. 000 si 330. 000 de investitori, dar potentialul sau este de peste doua milioane de persoane, a declarat astazi Horia Gusta, director general al Certinvest, in cadrul unei conferinte organizata de Asociatia Administratorilor de Fonduri AAF).

DACA DECIDEM SA LIMITAM OPERAREA PE PIATA NOASTRA Huawei nu exclude posibilitatea sa ne actioneze in instanta

Conducerea Huawei vrea sa discute cu Guvernul pe marginea scandalului in care a fost atras * Teodor Melescanu: Fara indoiala, Huawei va putea participa la licitatia privind tehnologia 5G Gigantul Huawei ia in calcul posibilitatea sa actioneze tara noastra in judecata, daca autoritatile autohtone vor limita operarea sa pe piata locala.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2576 seconds )