Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cabinetul Citu, al doilea test inainte de votul de investitura: Ce ministri propusi vin miercuri in Parlament

B1 B1,
Cabinetul Citu, al doilea test inainte de votul de investitura: Ce ministri propusi vin miercuri in Parlament

Miercuri continua audierile in Parlament ale ministrilor propusi in Cabinetul Citu. in prima zi, trei din cei sase ministri audiati au primit aviz favorabil. CALENDARUL AUDIERILOR DE MIERCURI - Bogdan. continuă pe B1

Guvernul Citu, la primul test inainte de votul de investitura: Ministrii propusi vin in Parlament, pentru audieri

Primii sase ministri propusi pentru formarea Guvernului Citu vin, marti, in comisiile de specialitate din Parlamentul Romaniei, pentru etapa audierilor premergatoare votului de investitura. Avizul este unul co.

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU Catalin Predoiu, aviz negativ pentru functia de ministru al Justitiei

ACTUALIZARE - Catalin Predoiu, ministrul desemnat sa ocupe portofoliul Justitiei in Cabinetul Citu, a fost avizat negativ la audierile din comisiile parlamentare de specialitate reunite, cu 27 de voturi pentru, 38 de voturi impotriva si 12 abtineri. -- *ACTUALIZARE- Costel Alexe a primit aviz favorabil pentru functia de ministru al Mediului, Apelor si Padurilor. Au fost exprimate 19 voturi pentru, 18 voturi impotriva si nicio abtinere. --- * ACTUALIZARE - Ministrul propus al Finantelor, Lucian Heius, a primit aviz negativ din partea comisiilor reunite de Buget-Finante ale Parlamentului. Au fost 15 voturi pentru, trei voturi impotriva si 19 abtineri.

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU Adrian Oros, aviz favorabil pentru functia de ministru al Agriculturii

ACTUALIZARE - Adrian Oros a primit aviz pozitiv din partea comisiilor, avand 18 voturi pentru, 14 impotriva si doua abtineri. --- * ACTUALIZARE - Catalin Predoiu, ministrul desemnat sa ocupe portofoliul Justitiei in Cabinetul Citu, a fost avizat negativ la audierile din comisiile parlamentare de specialitate reunite, cu 27 de voturi pentru, 38 de voturi impotriva si 12 abtineri. -- *ACTUALIZARE- Costel Alexe a primit aviz favorabil pentru functia de ministru al Mediului, Apelor si Padurilor. Au fost exprimate 19 voturi pentru, 18 voturi impotriva si nicio abtinere.

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU Ion Stefan a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Dezvoltarii

ACTUALIZARE - Ion Stefan a primit aviz negativ din partea comisiilor avand 20 de voturi impotriva, 10 voturi pentru si cinci abtineri. --- * ACTUALIZARE - Adrian Oros a primit aviz pozitiv din partea comisiilor, avand 18 voturi pentru, 14 impotriva si doua abtineri. --- * ACTUALIZARE - Catalin Predoiu, ministrul desemnat sa ocupe portofoliul Justitiei in Cabinetul Citu, a fost avizat negativ la audierile din comisiile parlamentare de specialitate reunite, cu 27 de voturi pentru, 38 de voturi impotriva si 12 abtineri.

A doua zi de audieri a ministrilor din Cabinetul Citu

Comisiile reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului continua, miercuri, audierea candidatilor propusi sa faca parte din Cabinetul Citu. Primul programat sa apara in fata parlamentarilor este Bogdan Gheorghiu, propus la Cultura, iar de la ora 15. 00 este programata Violeta Alexandru, propusa la Ministerul Muncii.

Miercuri, a doua zi de audieri in Parlament. Pana acum, trei ministri propusi in Cabinetul Citu au primit aviz favorabil

Audierile ministrilor propusi in Guvernul Citu continua miercuri in comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. in prtima zi, trei din cei sase ministri audiati au primit aviz favorabil. -------15:44 Monica Anisie, ministrul propus la Educatie, a primit aviz negativ. 15:37 Ministrul propus la Sanatate, Victor Costache, a primit aviz negativ. 13:54 Lucian Bode, ministrul propus la Transporturi, si Ionut Stroe, de la Tineret, au primit avize pozitive. 13:52 Bogdan Gheorghiu a primit, miercuri, aviz negativ pentru functia de ministru al Culturii.

Au inceput audierile ministrilor propusi in Cabinetul Citu

In comisiile parlamentare au inceput, marti, audierile persoanelor care sunt propuse sa fie ministri.

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU Nicolae Ciuca, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Apararii

ACTUALIZARE - Ministrul propus al Finantelor: O sa cer premierului Citu un comitet care sa analizeze influenta epidemiei --- * ACTUALIZARE - Nicolae Ciuca a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Apararii Nationale, la fel ca si la precedentele doua audieri, pentru Guvernul Ludovic I si Guvernul Orban II. 14 voturi au fost pentru avizul pozitiv. 6 voturi au fost impotriva avizului pozitiv.

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU Lucian Heius, aviz negativ pentru functia de ministru al Finantelor

ACTUALIZARE - Ministrul propus al Finantelor, Lucian Heius, a primit aviz negativ din partea comisiilor reunite de Buget-Finante ale Parlamentului. Au fost 15 voturi pentru, trei voturi impotriva si 19 abtineri --- * ACTUALIZARE - Ministrul propus al Finantelor: O sa cer premierului Citu un comitet care sa analizeze influenta epidemiei --- * ACTUALIZARE - Nicolae Ciuca a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Apararii Nationale, la fel ca si la precedentele doua audieri, pentru Guvernul Ludovic I si Guvernul Orban II. 14 voturi au fost pentru avizul pozitiv. 6 voturi au fost impotriva avizului pozitiv.

CABINETUL CITU - COPY PASTE DUPA ORBAN 2, DAR FARA LUDOVIC Guvern destinat neinvestirii

Partidul National Liberal continua cursa pentru declansarea alegerilor anticipate. Premierul desemnat, Florin Citu a facut o singura modificare in componenta echipei cu care se va prezenta in fata Parlamentului comparativ cu Cabinetele Orban 1 si Orban 2.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )