Libnet.ro
UNICEF

21:00

Un cadavru a fost gasit din apele Marii Negre. Cine era femeia

Antena3 Antena3,
Un cadavru a fost gasit din apele Marii Negre. Cine era femeia

Un cadavru a fost gasit, marti dupa-amiaza, din apele Marii Negre, in zona Pescarie, din Constanta. Pompierii au stabilit ca este vorba despre cadavrul unei femei de 47 de ani, din Castelu, data. continuă pe Antena3

Un cadavru a fost gasit in apele Marii Negre. Cine era femeia

Un cadavru a fost gasit, marti dupa-amiaza, din apele Marii Negre, in zona Pescarie, din Constanta. Pompierii au stabilit ca este vorba despre cadavrul unei femei de 47 de ani, din Castelu, data.

Un avion rusesc de vanatoare Su-27 s-a apropiat la 1,5 metri de o aeronava americana de supraveghere, deasupra Marii Negre

Un avion rusesc de vanatoare Su-27 a interceptat o aeronava americana de supraveghere deasupra Marii Negre, luni, departamentul de Stat acuzand o manevra nesigura, scrie Reuters.

Rusia afirma ca, deasupra Marii Negre, a interceptat un avion spion american

Ministerul apararii de la Moscova a anuntat luni ca un avion rus de vanatoare Su-27 a interceptat un avion de supraveghere american deasupra Marii Negre. Departamentul Apararii de la Washington a.

Avion de spionaj american interceptat, in mod periculos, deasupra Marii Negre de catre aviatia rusa

Un avion de vanatoare Su-27 a interceptat un avion militar de spionaj american EP-3E Aries II ce zbura deasupra Marii Negre in apropierea spatiului aerian al Rusiei. Pentagonul a reclamat faptul ca avionul de vanatoare a zburat periculos de aproape, la doar 1,5 metri de avionul american.

Descoperire socanta in judetul Arges. Un tanar a fost gasit fara suflare in scara unui bloc

Moarte suspecta in Mioveni. Un tanar de 31 de ani a fost gasit fara suflare in scara blocului in care locuia. Tanarul decedat a iesit luni seara cu mai multi prieteni la un bar,.

Un actor celebru S-A SINUCIS! Trupul sau a fost gasit intr-un rau...

Unul dintre cei mai cunoscuti actori s-a sinucis. Trupul sau neinsufletit a fost gasit intr-un rau, in apropierea uneia dintre casele sale. Mark Salling, in varsta de 35 de ani.

SOC! Un actor celebru S-A SINUCIS! Trupul sau a fost gasit in raul ... De necrezut!

Unul dintre cei mai cunoscuti actori s-a sinucis. Trupul sau neinsufletit a fost gasit intr-un rau, in apropierea uneia dintre casele sale. Mark Salling, in varsta de 35 de ani.

Dan Andronic sustine ca in 2008, la Palatul Victoria, a fost gasit un microfon ascuns intr-o priza

Jurnalistul Dan Andronic a declarat marti ca, in anul 2008, a fost gasit un microfon ascuns intr-o priza in biroul lui Dorin Marian, la acea vreme seful Cancelariei premierului Calin Popescu-Tariceanu, scrie Agerpres.

Tragedie in sat: un tanar a fost gasit spanzurat in gradina familiei sale

Un tanar de 32 de ani a fost gasit spanzurat, in gradina casei unde locuia. Problemele in dragoste l-ar fi determinat sa recurga la acest gest.

Prima reactie a Andreei Cosma, dupa ce procurorul Negulescu a fost exclus din magistratura: Sunt fericita ca s-a facut dreptate. Cei care au facut rau trebuie sa fie pedepsiti

Sunt cerute despagubiri record pentru abuzurile procurorului Mircea Negulescu, zis Portocala, cel care a fost exclus din magistratura la decizia CSM. Deputata Andreea Cosma, cea care a depus o plangere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )