Libnet.ro
UNICEF

11:15

Calcule Romania in barajul Cupei Mondiale 2014. Suntem in grafic, mai avem nevoie de trei victorii

Online Sport Online Sport,
Calcule Romania in barajul Cupei Mondiale 2014. Suntem in grafic, mai avem nevoie de trei victorii

Romania a fost obligata la victorie cu Ungaria si a obtinut-o. Am trecut in fata maghiarilor pe locul doi in grupa. Daca invingem in ultimele trei partide ramase din Grupa D vom merge la baraj, fara a mai conta ce fac altii. continuă pe Online Sport

Calcule Romania in barajul Cupei Mondiale 2014. Sase echipe deja ne depasesc in lupta pentru baraj

Romania este obligata la victorie cu Ungaria si apoi are voie la un singur rezultat de egalitate intr-unul din ultimele trei meciuri ale Grupei D pentru a spera la locul al doilea, cel care ar putea asigura un loc la barajul pentru Cupa Mondiala 2014. Insa, chiar si asa, un bilet pentru baraj nu este sigur. Ne trebuie puncte pentru a nu cadea in afara echipelor ce vor accede in baraj. Situatia locurilor doi din grupe este foarte stransa. Romania este surclasata ca puncte de majoritatea echipelor in lupta pentru baraj, in acelasi timp nici o echipa care are sase meciuri neavand puncte mai putine decat noi.

Cote pariuri Romania - Ungaria

Iata cateva cote interesante de la casele de pariuri pe meciul din aceasta seara, Romania - Ungaria, din preliminariile Cupei Mondiale 2014.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )