Libnet.ro
UNICEF

12:16

Caleidoscop, Asociatia care detine unul dintre cainii ucigasi, nu exista.

România Liberă România Liberă,
Caleidoscop, Asociatia care detine unul dintre cainii ucigasi, nu exista.

Primaria Capitalei a incheiat contracte de adoptie cu o asociatie care nu exista. Adresa la care figureaza sediul Asociatiei pentru Dezvoltare Comunitara Caleidoscop nu exista la adresa indicata pe site. Mai mult decat atat, nici numerele de telefon care sunt afisate acolo par a nu fi bune, pentru ca nu raspunde nimeni la ele, in formeaza Digi24. Semnatura de pe formularul de adoptie ii apartine Laviniei Mirela Nica, un fost voluntar al asociatiei. Teoretic, trebuia sa am grija de el, . continuă pe România Liberă

Asociatia Caleidoscop, care detine unul dintre cainii care l-au ucis pe copilul de 4 ani, nu exista

Primaria Capitalei a incheiat contracte de adoptie cu o asociatie care nu exista. Adresa la care figureaza sediul Asociatiei pentru Dezvoltare Comunitara Caleidoscop nu exista la adresa indicata pe site. Mai.

Eram ca un curier. Vezi ce explicatii a dat voluntara care il avea in grija pe unul dintre cainii ucigasi

Femeia care a luat pe semnatura in 2008 unul dintre cainii ucigasi a declarat, in exclusivitate la Antena 3, ca nu stia ce semneaza si ca semna formulare pe banda rulanta. Potrivit acesteia, ONG-ul.

Sebastian Bodu acuza ONG-ul Caleidoscop de omor din culpa in cazul copilului ucis de maidanezi

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu anunta ca a sesizat Politia Capitalei si ANSVSA, acuzand de omor din culpa Asociatia Caleidoscop, care detinea unul dintre cainii care l-au ucis pe un baietel de 4 ani in zona Parcului Tei din.

Cazul copilului ucis de caini. Asociatia Caleidoscop, ACUZATA de omor din culpa.

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu anunta ca a sesizat Politia Capitalei si ANSVSA, acuzand de omor din culpa Asociatia Caleidoscop, care detinea unul dintre cainii care l-au ucis pe un baietel de 4 ani in zona Parcului Tei din Capitala, informeaza Mediafax. Am sesizat Politia Capitalei si Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara pentru a incadra fapta Asociatiei Caleidoscop, reprezentata prin Carmen Secareanu - Presedinte, cu privire la infractiunea de omor din culpa, .

Dezvaluiri la Sinteza Zilei: Trei dintre cainii care l-au ucis pe Ionut sunt in custodia Primariei sectorului 2

Trei dintre cainii care l-au ucis luni pe Ionut Anghel se afla in custodia Primariei sectorului 2, a dezvaluit Mihai Gadea in cadrul editiei de miercuri a emisiunii Sinteza zilei. Trei dintre cei sapte cai.

COPIL OMORAT DE CAINE. Primaria Sectorului 2 va verifica firma care detine terenul.

Primaria Sectorului 2 va face un control la firma pe terenul careia copilul de patru ani a fost ucis de caini, dupa ce va fi identificat proprietarul, in conditiile in care in baza de date figureaza societatea Laguna Tei, insa aceasta ar fi cedat o parte din teren, a declarat Anatol Albu, conform Mediafax. Purtatorul de cuvant al Primariei Sectorului 2, Anatol Albu, a declarat, pentru Mediafax, ca, in prezent, reprezentantii autoritatii locale sunt in faza de identificare a celui care detine .

UPDATE Primaria Bucuresti: Cainele care a ucis, luni, un copil de patru ani apartine unui ONG. Institutia a publicat documentele care dovedesc acest lucru

Cainele care a atacat si ucis un copil de 4 ani, luni, in apropiere de parcul Tei, apartinea unui ONG - Caleidoscop - a declarat pentru B365. ro Razvan Bancescu, responsabilul de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor din Bucuresti ASPA). Se pare ca animalul a fost eliberat si a ajuns pe terenul unde a fost omorat copilul. Razvan Bancescu a declarat pentru Hotnews. ro ca si cainii care au omorat o femeie in curtea ADP sector 5, in 2011, apartineau fundatiei Cutu-Cutu. Fundatia neaga acest lucru si spune ca Primaria Capitalei obliga ONG-urile sa adopte cainii ca sa ii sterilizeze gratuit. UPDATE ASPA a dat publicitatii documentele care atesta ca unul dintre maidanezii ucigasi apartine fundatiei Caleidoscop. Intra in text pentru a vedea documentele.

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a sesizat Politia Capitalei acuzand Asociatia Caleidoscop de omor din culpa

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a anuntat ca a sesizat Politia Capitalei si ANSVSA, acuzand de omor din culpa Asociatia Caleidoscop, care detinea unul dintre cainii care au ucis un baietel de patru ani in zona Parcului Tei din Capitala.

Cainele care a sfasiat ieri un copil apartine unui ONG pentru protectia animalelor

Cel putin unul dintre cainii care au ucis ieri un baiat de patru ani in Capitala apartine unei fundatii pentru protectia animalelor. Descoperirea a fost facuta de Autoritatea pentru Supravegherea si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )