Libnet.ro
UNICEF

05:45

Dezvaluiri la Sinteza Zilei: Trei dintre cainii care l-au ucis pe Ionut sunt in custodia Primariei sectorului 2

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri la Sinteza Zilei: Trei dintre cainii care l-au ucis pe Ionut sunt in custodia Primariei sectorului 2

Trei dintre cainii care l-au ucis luni pe Ionut Anghel se afla in custodia Primariei sectorului 2, a dezvaluit Mihai Gadea in cadrul editiei de miercuri a emisiunii Sinteza zilei. Trei dintre cei sapte cai. continuă pe Antena3

Asociatia Caleidoscop, care detine unul dintre cainii care l-au ucis pe copilul de 4 ani, nu exista

Primaria Capitalei a incheiat contracte de adoptie cu o asociatie care nu exista. Adresa la care figureaza sediul Asociatiei pentru Dezvoltare Comunitara Caleidoscop nu exista la adresa indicata pe site. Mai.

Sinteza zilei: Documente explozive care dezvaluie mafia din primaria condusa de Ontanu

Mihai Gadea a prezentat in cadrul editiei de miercuri a emisiunii Sinteza zilei o serie de documente care dezvaluie mafia din cadrul Primariei sectorului 2. Unul dintre documente arata felul in care Neculai.

Sinteza zilei: Care sunt avantajele si dezavantajele exploatarii la Rosia Montana

Prima confruntare televizata, pe subiectul Rosia Montana - pro si contra, a fost difuzata luni seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. in muntii Apuseni exista minereu de aur, iar batalia.

Sinteza Zilei. Care sunt tarile care ar putea reactiona in apararea Siriei

Mihai Gadea a prezentat, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, cele mai recente informatii referitoare la tensiunile din Siria, inclusiv o harta sugestiva care arata statele ce ar putea sa intervina in apararea.

Eram ca un curier. Vezi ce explicatii a dat voluntara care il avea in grija pe unul dintre cainii ucigasi

Femeia care a luat pe semnatura in 2008 unul dintre cainii ucigasi a declarat, in exclusivitate la Antena 3, ca nu stia ce semneaza si ca semna formulare pe banda rulanta. Potrivit acesteia, ONG-ul.

Sinteza zilei: prima confruntare televizata, pro si contra Rosia Montana

Prima confruntare televizata, pe subiectul Rosia Montana - pro si contra a fost difuzata luni seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. in muntii Apuseni exista minereu de aur, iar batalia.

Pro si contra Rosia Montana, diseara, la Sinteza Zilei

Astazi, la Sinteza Zilei, Mihai Gadea pune fata in fata sustinatorii si contestatarii proiectului Rosia Montana. Sa se exploateze aurul din Muntii Apuseni sau nu? Pentru intaia data,.

Sinteza Zilei. Cele cinci efecte ale demararii razboiului in Siria

Mihai Gadea a prezentat, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, cele cinci efecte ale unui eventual atac asupra Siriei.

Imagini SOCANTE cu victimele atacurilor cu ARME CHIMICE din Siria, prezentate la Sinteza Zilei

Un reportaj al ABC News, ce contine imagini socante cu victimele atacurilor cu arme chimice din Siria, a fost prezentat in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Potrivit autoritatilor de la Washington, peste.

Caleidoscop, Asociatia care detine unul dintre cainii ucigasi, nu exista.

Primaria Capitalei a incheiat contracte de adoptie cu o asociatie care nu exista. Adresa la care figureaza sediul Asociatiei pentru Dezvoltare Comunitara Caleidoscop nu exista la adresa indicata pe site. Mai mult decat atat, nici numerele de telefon care sunt afisate acolo par a nu fi bune, pentru ca nu raspunde nimeni la ele, in formeaza Digi24. Semnatura de pe formularul de adoptie ii apartine Laviniei Mirela Nica, un fost voluntar al asociatiei. Teoretic, trebuia sa am grija de el, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )