Libnet.ro
UNICEF

21:15

Calendar crestin ortodox 2019. Sarbatoare mare pe 30 ianuarie

Antena3 Antena3,
Calendar crestin ortodox 2019. Sarbatoare mare pe 30 ianuarie

Pe 30 ianuarie, credinciosii ii cinstesc pe trei dintre cei mai importanti sfinti, Sfintii Trei Ierarhi. Este o sarbatoare mare, care trebuie respectata, caci joaca un rol deosebit de important in traditia. continuă pe Antena3

HOROSCOP 30 IANUARIE. Zodia care isi implineste un mare vis

Horoscop 30 ianuarie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Asteptarea ta a luat sfarsit deoarece se poate spune ca ai ajuns, finalmente, in fata unui vis implinit! Totul se.

Sedinta extraordinara de Consiliu Local pe 30 ianuarie. Ce proiecte vor fi dezbatute

Consiliul Local al municipiului Calarasi se convoaca in sedinta ordinara, miercuri, 30 ianuarie, ora 16. 30, in sala de sedinte, avand pe ordinea de zi 5 proiecte de hotarare.

Horoscop 30 ianuarie 2019. Taurii au un dor nebun de duca, Racii se gandesc la o afacere

Horoscop Berbec. Asteptarea ta a luat sfarsit deoarece se poate spune ca ai ajuns, finalmente, in fata unui vis implinit! Totul se termina cu bine, poate chiar asa cum ai dorit si de aceea ai toate.

La sfarsitul lunii ianuarie, Igor Dodon va avea o noua intrevedere cu Vladimir Putin, dar si cu Patriarhul Kiril

Igor Dodon a anuntat ca a fost stabilita o noua intrevedere cu presedintele rus, Vladimir Putin, ce ar urma sa se desfasoare pe 30 ianuarie, la Moscova. Seful statului a accentuat ca scopul primordial al acestei intreveri consta in identificarea unor solutii ce ar permite ca produsele moldovenesti sa tranziteze teritoriul Ucrainei spre Rusia, dupa ce Moscova a luat decizia ca importul sa fie interzis pentru toate produsele ce trec prin Ucraina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )