Libnet.ro
UNICEF

09:45

CALENDAR ORTODOX 26 DECEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 26 DECEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

In ziua de astazi, 26 decembrie, praznuim sarbatoarea cu numele de Soborul Maicii Domnului. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 24 DECEMBRIE. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

Pe 24 decembrie este Ajunul Craciunului. Amintim ca in Biserica Ortodoxa Liturghia Sfantului Vasile Cel Mare se savarseste de 10 ori pe an: in ziua praznuirii Sfantului Vasile, in Ajunul Botezului Domnului, in primele cinci duminici din Postul Mare, in joia si sambata din Saptamana Patimilor si in ziua Ajunului de Craciun.

CALENDAR ORTODOX 25 DECEMBRIE. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

Cel dintai praznic imparatesc cu data fixa, in ordinea fireasca cronologica) a vietii Mantuitorului, este Nasterea, numita in popor si Craciunul, la 25 decembrie, este sarbatoarea anuala a nasterii cu trup a Domnului nostru Iisus Hristos vezi Luca II, . Pare a fi cea dintai sarbatoare specific crestina, dintre cele ale Mantuitorului, desi nu este tot atat de veche ca Pastile sau Rusaliile, a caror origine sta in legatura cu sarbatorile iudaice corespunzatoare.

CALENDAR ORTODOX 23 DECEMBRIE. Ce sarbatoresc astazi crestinii ortodocsi

Sfintii 10 mucenici: Teodul, Satornin, Evpor, Ghelasie, Evnichian, Zotic, Agatopus, Vasilide Evarest si Pompie au patimit, in jurul anului 250, in insula Creta, din porunca imparatului Deciu. Pentru ca au refuzat sa se inchine idolilor si au marturist ca sunt crestini, li s-a taiat capul. Inainte de a trece la cele vesnice, au rostit cu totii aceasta rugaciune: Iarta, Doamne, pe robii Tai si primeste varsarea sangelui nostru pentru noi, pentru rudeniile noastre si prieteni si pentru toata patria, ca sa scape din intunericul necunostintei si cu ochi curati sa vada buna credinta, sa Te cunoasca pe Tine, Lumina cea adevarata, O! Imparate vesnic.

HOROSCOP 26 DECEMBRIE. Berbecii trebuie sa invete ceva nou, Capricornii trebuie sa se bazeze pe instincte

Iata horoscopul zilei de azi JOI 26 DECEMBRIE 2019; este Luna Noua in Capricorn iar aceasta Luna eclipseaza Soarele pentru ultima data in acest an, deceniu si era astrologica ! .

Eclipsa inelara de Soare, 26 decembrie 2019. FENOMEN rar ce nu trebuie ratat

A treia si ultima Eclipsa de Soare a anului 2019 are loc pe 26 decembrie si este singura eclipsa inelara din acest an , numita adesea si eclipsa inelului de foc. Eclipsa are locin momentul de Luna.

HOROSCOP 26 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele sunt vedetele zilei. Taurii au parte de vesti-surpriza

Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 26 decembrie. Zi minunata si azi. Ne bucuram de ea. E o zi jupiteriana, accentul cade pe sanatate, atentie si grija pentru casa si familie.

HOROSCOP DRAGOSTE 26 DECEMBRIE. Fecioarele au o zi armonioasa, Sagetatorii sunt coplesiti de atentie

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 26 DECEMBRIE 2019.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 26 decembrie. Taurii trebuie sa aiba rabdare, Scorpionii sunt plini de compasiune

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de JOI 26 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 26 decembrie. Leii sunt creativi, Scorpionii trebuie sa creada in ei

Iata pentru JOI 25 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

HOROSCOP rune 26 decembrie. Scorpionii invata lucruri noi, Gemenii trebuie sa aiba incredere in ei

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 26 decembrie 2019.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )